Вʼячеслав Узелков вийшов на зв’язок після госпіталізації і ошелешив вердиктом лікарів: “Інвалідність”

Колишній український боксер Вʼячеслав Узелков вразив підписників своєю заявою, що покидає професійний спорт через проблеми зі здоровʼям: що турбує фітнес-тренера.

Відомий колишній український боксер та зараз фітнес-тренер, В’ячеслав Узелков, розкрив публіці деякі деталі своєї недавньої госпіталізації в одній з лікарень. Його звернення з’явилося в Instagram, де він повідомив підписникам про те, що в даний час знаходиться на лікуванні в Національному науковому Центрі хірургії та трансплантології імені Шалімова.

Узелков зазначив, що причиною його проблем зі здоров’ям стали наслідки його професійної спортивної діяльності. Незважаючи на те, що він не давав подробиць щодо конкретного захворювання або травми, він відзначив, що його боксерська кар’єра тепер завершена.

Вʼячеслав Узелков розповів, які проблеми має зі здоровʼям
Вʼячеслав Узелков розповів, які проблеми має зі здоровʼям

Ця заява В’ячеслава Узелкова викликала хвилю спекуляцій серед його шанувальників та прихильників, які виражають йому підтримку та швидке одужання. Багато з них сподіваються на те, що він скоро зможе повернутися до здорового способу життя та своїх тренерських обов’язків з новими силами та ентузіазмом.

Колишній боксер, який мріяв про спортивні досягнення, також поділився своїми думками з глибокими висновками та застереженнями для батьків, які мріють про спортивну кар’єру своїх дітей. Він розповів про несподіваний кінець своєї спортивної кар’єри та цей випадок відкрив йому очі на реальність професійного спорту.

В’ячеслав звернув увагу на найгірший випадок, який може статись протягом спортивної кар’єри – лікарня, інвалідність, та безперервна потреба в допомозі друзів. Він наголосив, що його ціль була не скаржитися, а попередити інших батьків про можливі наслідки професійного спорту для їхніх дітей.

У кінці свого допису, екс-боксер висловив вдячність своїм друзям і близьким, які одразу прийшли йому на допомогу. Він визнав, що, хоча спорт може бути частиною життя, але професійний спорт може призвести до інвалідності. Про це мають думати всі батьки, приймаючи рішення щодо спортивної кар’єри своїх дітей.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?