В мережі “злили” роман Ектора Хіменеса-Браво з чоловіком: хто його бойфренд – Мартиновська їхнє прикриття

Богдан Беспалов продовжує відкривати очі українцям на таємну сутність зірок. Блогер у курсі особистого життя кожної знаменитості. Тепер черга дійшла до Ектора Хіменеса-Браво.

Суддя шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво зазвичай вечеряє на самоті разом з улюбленою собачкою. Це можна побачити з його кулінарного блогу в Інстаграмі. Чоловік, який вже отримав український паспорт, завжди наголошував, що кохана поїхала в Західну Європу ховатися від війни, а він залишився у Києві.

З’ясувалася шокувальна правда про суддів Мастер-Шеф

Та, на думку Богдана Беспалова, особисте життя шеф-кухаря, приховане від широкого загалу, зовсім інше. Деякі прихильники проєкту “МастерШеф” частенько розмірковують, кому з двох колег віддає перевагу Ольга Мартиновська.

Одні схиляються до думки, що в неї дуже теплі стосунки з Ектором. Інші вважають, що кулінарка розлучилася з чоловіком заради Володимира Ярославського. Та правда, яку озвучив Беспалов, приголомшила обидва непримиренні клани.

З’ясувалася шокувальна правда про суддів Мастер-Шеф

Богдан заявив на своєму Ютуб-каналі, що колеги Хіменес-Браво та Ярославський насправді бойфренди й начебто є представниками ЛГБТ-спільноти. Оскільки сама Оля ніколи не підтверджувала близьких стосунків з Ярославським, наголошуючи, що вони просто друзі, здається, пазл склався.

Звісно, ніхто не має права вказувати людині, з ким вона має ділити ліжко. Це особиста справа кожного. Але ж знаходяться сміливі знаменитості, що вдаються до камінг-ауту. Один раз зробив привселюдне зізнання і живи, як знаєш.

Пригадайте хоча б Melovina. Коли артист зі сцени зізнався, що йому подобаються і дівчата, і хлопці, публіка трішки пошуміла. На цьому все завершилося. Любити артиста менше не стали. А недомовленість якраз і викликає чимало зайвих балачок довкола теми орієнтації.

Нові статті

Схожі статті

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.