Єдина дружина зниклого Олега Винника – німкеня: як вона виглядає, чим займається та інші невідомі факти

Таїсія Сватко (Таюне) — українська виконавиця, бек-вокалістка Олега Винника і його дружина. Куди поділась симпатична білявка після виїзду співака з України — читайте в матеріалі від "Один Факт".

Таїсія Володимирівна Сватко, яка більше відома українцям як Таюне і бек-вокалістка кумира всіх вовчиць, Олега Винника – народилась 4 січня 1974 року в містечку Сміла (Черкаська область). Вона закінчила училище культури та мистецтва в Каневі. “Один Факт” пропонує до вашої уваги декілька цікавих фактів про співачку.

Таюне (Таїсія Сватко) - таємна дружина Олега Винника
Таюне (Таїсія Сватко) – таємна дружина Олега Винника

Факт № 1. Таїсія Сватко одружилась із Олегом Винником ще в 90-х роках. Весілля було доволі гучним і його досі згадують односельчани музичних виконавців.

Факт № 2. Таїсія Сватко 4 січня 2024 року відсвяткувала ювілей: 50 років.

Факт № 3. Таюне має музичну освіту і скінчила музичне училище. Саме завдяки захопленню музикою вона і познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком, Олегом Винником.

Факт № 4. В свої 50 років Таїсія виглядає набагато молодше свого віку. Співачка регулярно займається спортом, підтримує форму, відвідує кабінет косметолога, слідкує за своїм харчуванням.

Факт № 5. Таюне ніколи не робила пластичних операцій. Однак декілька років тому бек-вокалістка Олега Винника видалила велику родимку на переніссі.

Факт № 6. В Таюне та Олега Винника є дорослий син на ім’я Юліан. Він зараз живе разом із батьками в Німеччині.

Факт № 7. Таюне так само, як і її чоловік Олег Винник — дуже довго не з’являється в українському медіа просторі. Вокалістка зникла із виду після початку повномасштабного вторгнення. Існує припущення, що співачка виїхала за кордон і зараз перебуває в Німеччині. Про це свідчать і рідкісні світлини, які іноді публікує представниця Олега Винника Валерія Барон на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. На одній із цих світлин Валерія позує поряд із непізнаваною Таюне. Підписники замітили, що співачка — без макіяжу і з сумними очима.

Геолокацією для світлини було обрано Берлін (столиця Німеччини). Деякі з коментаторів навіть зауважили, що Таїсія дуже сумна. Дехто з шанувальників навіть висловив думку, що вона розлучилася із Олегом Винником. Втім, офіційного підтвердження ця інформація не знаходить.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.