“Мені зраджували не один раз”: Макс Барських поділився своїм досвідом у стосунках та розповів подробиці

Артист Макс Барських розповів про свій негативний досвід у стосунках: жінки не тримали йому вірність - багато разів. Як пережити емоційну зраду.

У своїх роздумах про кохання та його вплив на життя, Макс Барських наголосив на тому, що ніколи раніше не відчував такої сильної прив’язаності до когось, що йому ставало складно навіть дихати без цієї людини поруч.

Співак також поділився своїм досвідом нерозділеного кохання. Він визнав, що багато разів траплялись такі ситуації, коли почуття дівчини, яка йому подобалась, не були взаємними. Проте навіть у таких моментах його страждання зазвичай не тривали довго. Це були тимчасові періоди, які зазвичай були лише декілька днів, у найбільш складних випадках – максимум тиждень.

Макс Барських розповів про зради у його стосунках. Фото з Instagram @max_barskih
Макс Барських розповів про зради у його стосунках. Фото з Instagram @max_barski

Як стверджує сам артист, раніше він переживав закоханість досить часто, але зараз відновити той самий ентузіазм та емоційну інтенсивність стосунків досить важко. Це свідчить про те, що навіть у зірок шоу-бізнесу, які відомі своїм емоційним та експресивним вираженням на сцені, можуть виникати складнощі у побудові особистих стосунків.

Макс Барських розповів про зради у його стосунках. Фото з Instagram @max_barskih
Макс Барських розповів про зради у його стосунках. Фото з Instagram @max_barskih

Однак, незважаючи на це, Макс Барських не втрачає надію та мріє про свої ідеальні стосунки. Він розуміє, що це не легка задача, але цілком реальна. Його бажання знайти ту саму дівчину, з якою він зможе побудувати гармонійні стосунки, є сильним мотиватором для подальших дій в особистому житті.

Артист зазначив, що ніколи не зможе подолати ту біль, яку відчув після того, як виявив емоційну зраду своєї коханої. Він стверджує, що такий вчинок створює велику відстань між одне одним і як результат призводить до найгіршого – кінець стосунків. Це не просто про порушення довіри, але й про серйозну загрозу для майбутніх їхніх стосунків.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.