Тільки розлучився з дружиною, вже зробив пропозицію новій дівчині: Костянтин Войтенко розповів про весілля

"Я сказала так": Костянтин Войтенко наважився зробити пропозицію дизайнерці Наталії Камінській у день закоханих: як все відбувалося та коли буде весілля.

Український відомий актор Костянтин Войтенко викликав справжній фурор серед своїх прихильників, зробивши пропозицію для його дівчини, дизайнерки Наталії Камінській. Про цей важливий життєвий крок повідомила сама Наталія через свій Instagram, де поділилась спільним з коханим фото, зробленим у романтичному ресторані.

На знімку, опублікованому Наталією в її особистому профілі, пара посміхається камері, а в кадрі видно каблучку на безіменному пальці дизайнерки, що свідчить про правдивість пропозиції від Войтенка.

Костянтин Войтенко зробив пропозицію новій дівчині після розлучення. Фото з Instagram @natalii.kaminska
Костянтин Войтенко зробив пропозицію новій дівчині після розлучення. Фото з Instagram @natalii.kaminska

Подія сталася у самий романтичний день року, 14 лютого. Згідно зі словами дівчини, вони провели цей вечір у затишному в’єтнамському ресторані в Києві, де насолоджувалися атмосферою та кулінарним мистецтвом. Під фотографією було залишено безліч привітальних побажань та сердечок від підписників Костянтина Войтенка та Наталії Камінської.

Серед коментарів не обійшлося й без згадок про минуле актора, зокрема про його першу дружину Валентину Марініну, з якою відбулось скандальне розлучення.

Однак, новина про пропозицію новій дівчині все одно принесла багато позитивних емоцій і радісних моментів як самим молодятам, так і їхнім прихильникам.

Костянтин Войтенко зробив пропозицію новій дівчині після розлучення. Фото з Instagram @constantine.voytenco
Костянтин Войтенко зробив пропозицію новій дівчині після розлучення. Фото з Instagram @constantine.voytenco

Раніше Костянтин був переконаний, що більше ніколи не одружиться, і не приховував цього від Наталі. Вони говорили про це ще на початку їхнього спілкування. Але справжні почуття змінили його погляд. Костянтин ніколи не відчував такого кохання і такої любові до когось, а також не був так сильно коханий. Тому його переконання про те, що він залишиться холостим, швидко розпалося.

Нові статті

Схожі статті

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?