Переможниця “МастерШеф-12” Валерія Матрохіна розповіла про сценарій на шоу: “Все, що ви бачите”

У 12 сезоні "МастерШеф" переконливу перемогу здобула Валерія Матрохіна. Учасниця кулінарного шоу зізналася, чи дають конкурсантам тексти для виголошення промов перед камерою.

Валерії Матрохіній не поталанило. Дівчина втекла з рідного Луганська до Харкова, ховаючись від війни. Натомість за кілька років довелося переїжджати й звідки, оскільки місто почали нещадно бомбити.

Нині Валерія поселилася в Ірпені. Перемога у кулінарному шоу не призвела до того, що Матрохіна зайнялася готуванням страв на професійному рівні. Усе залишилося на етапі хобі.

Валерія Матрохіна розкрила правду МастерШеф

Коли підписники цікавляться у кулінарки-аматорки, чи стала кухня частиною її життя, дівчина заперечує. Нині шеф-кухарем вона не працює, бо займається іншою справою. Але не виключає, що надалі змінить свій професійний шлях і коли-небудь відкриє заклад громадського харчування.

Багато кому з шанувальників “МастерШеф” хочеться дізнатися, чи існує сценарій шоу та чи видають конкурсантам текст, який вони мають оголосити в ефірі. І на це Матрохіна дала заперечну відповідь.

Валерія Матрохіна розкрила правду МастерШеф

Кожен поводиться під час знімань так, як вважає за потрібне, і якщо люди роблять якісь підлості та підстави, то лише за власною ініціативою – ніхто їх до цього не примушує. Лера з цього приводу висловилася дещо різко. Видно, що на душі накипіло.

Дівчина не очікувала, що стане переможницею проєкту. Коли оголосили її ім’я, певний час перебувала у ступорі, не розуміючи, що їй робити далі. Своєю перемогою Матрохіна завдячує мамі.

Жінка завжди готувала смачно, гарно й корисно. Навіть робила торти на замовлення. Нині батьки Валерії перебувають в окупованому Луганську. Дівчина сподівається, що у день нашої перемоги приготує величезну гуску з яблуками й почастує нею всіх своїх родичів.

Нові статті

Схожі статті

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?