Кохання, якого не було: Катя Осадча розповіла, чому наважилася піти від чоловіка і які стосунки в них тепер

Знаменита українська телеведуча розповіла у своєму інтерв'ю про стосунки з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком. Що відбувалося між екс-подружжям.

Коли Катя Осадча тільки-но з’явилася на телебаченні, усіх своїх інтерв’ю вона зізнавалася, що більше не вірить у шлюб і не збирається повторно виходити заміж. На той момент, в неї за плечима дійсно був досвід подружнього життя. Майбутня телезірка декілька років жила з Народним депутатом України Олегом Поліщуком. Подейкують, що саме він став людиною, яка допомогла їй на початку кар’єри.

Катя Осадча розповіла про свої стосунки з колишнім чоловіком

І саме від нього Катерина народила первістка Іллю. Але вже через короткий проміжок часу обидва зрозуміли, що їм не варто рухатися далі разом. Велика різниця у віці, в ментальності, захопленнях зіграла велику роль.

Катерина Осадча та її старший син Ілля
Катя Осадча розповіла про свої стосунки з колишнім чоловіком. Телеведуча зі старшим сином

Більше, ніж через 10 років Катерина таки вийшла заміж, але за свого колегу Юрія Горбунова. Церемонію провели, коли зірка вже мала незабаром народжувати. Своїм принципам вона не зрадила, адже і раніше Осадча говорила, що вийде заміж лише у випадку, якщо завагітніє.

Але навіть через стільки років з колишнім чоловіком в неї прекрасні стосунки, адже він приходить на сімейні свята, і навіть спілкується з Горбуновим. Про причини розлучення Осадча говорить відкрито та без обману.

“Було кілька причин. Ми зустрілися, коли мені було сімнадцять, а він був на п’ятнадцять років старше, і, думаю, різниця у віці зіграла свою роль у наших відносинах. Там ми і познайомилися [в Криму], а потім ще майже рік зустрічалися, перш ніж одружитися. У нас було справжнє весілля – у великій залі, з гостями, столами”

Як розповідала зірка, їй хотілося більше проводити часу з чоловіком, однак Олег вже був у тому статусі, коли не міг собі цього дозволити.

Пізніше Олег Поліщук так і одружився з іншою. Але сім’я веде непублічний образ життя, тому усе це залишається суворо за кадром.

Нові статті

Схожі статті

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.