Олена Кравець показала 21-річну доньку і приголомшила їхньою схожістю: навіть погляд та посмішка однакові

Знаменита українська гумористка Олена Кравець вперше за довгий час показала свою дорослу дочку та вразила приголомшливою схожістю з нею. Деталі у нашому матеріалі.

 

Своїх дітей Олена Кравець народила з доволі великою різницею у віці. Коли вона дізналася, що вагітна двійнятами, старшій Марії вже було 14 років. Дівчинці довелося з’їхати від батьків, адже гумористка розуміла, наскільки важкі дні її очікують.

Чи повернеться Олена Кравець до Кварталу 95?
Олена Кравець показала, як виглядає її доросла дочка

Як з’ясувалося пізніше, для Маші такі зміни пішли лише на користь, адже вона навчилася самостійності, і зараз здебільшого дякує матері за цей досвід. Тим часом двійнята вже підросли і наближаються до більш свідомого віку. А Марії виповнився 21 рік.

Олена Кравець показала, як виглядає її доросла дочка

З нагоди дня народження дочки Олена оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівні кадри з нею, а також додала свіжий знімок. Завдяки візуальному порівнянню видно, наскільки сильно Маша змінилося за цей час.

Олена Кравець показала, як виглядає її доросла дочка

Але також в очі одразу кидається неймовірна схожість дочки та матері. Вони не тільки виглядають однаково, але і навіть влучають однакові емоції. Їхні погляди та посмішки абсолютно ідентичні, що водночас і зачаровує, і навіть лякає.

Нагадуємо, що 2024 році Олена Кравець запустила нове шоу, яке веде разом зі своєю дочкою. З Машею вони обговорюють дитинство, взаємини в сім’ї, проблематику, з якою їм доводиться зіштовхуватися в житті. Дана програма має бути цікава усім, хто захоплюється психологією, соціальними науками, а також хоче дізнатися більше про відому зірку. Насправді у нового проєкту формат подкасту.

Опираючись на коментарі, можна зробити висновок, що аудиторії дійсно цікаво дізнатися, як саме виглядає побутове життя у зіркових сім’ях та чи відрізняються проблеми знаменитостей від проблем пересічних людей.

Формат привертає до себе все більше уваги, а також допомагає Марії набрати популярність. Судячи з усього, дівчина піде по стопах своєї матері та буде працювати в інформаційному просторі, користуючись досвідом, який їй може передати Олена.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?