Саме такою її колись покохав Олександр Пономарьов: Олена Мозгова показала, як виглядала 34 роки тому (ФОТО)

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова показала, якою вона була в юності. Свого часу саме в цю жінку закохався золотий голос України Олександр Пономарьов.

Олена Миколаївна Мозгова народилася у зовсім непростій родині. Вона – спадкоємиця української інтелігенції.

Її батько, знаменитий композитор, Микола Мозговий вклав у неї усе що знав та відчував. Між зірковими донькою і татом була неймовірна емоційна близькість, яка досі помітна користувачам. І хоча Мозговий в усьому підтримував спадкоємицю, її коханого він не схвалив. Олена ніколи не приховувала того факту, що Олександр Пономарьов був не до вподоби майбутньому тестю.

І офіційно пара так і не одружилася. А коли Мозгова захотіла піти з сім’ї, закохавшись в іншого чоловіка, батько її повністю підтримував та допомагав їй у судових розбірках.

Олена Мозгова показала, як виглядала 34 роки тому

Примітно, що на той час у Олени вже була дитина від попередніх стосунків, а також дочка від Олександра. Про свого першого чоловіка, який став батьком Зої, вона ніколи не розповідала ані слова ні пресі, ні на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Архівних фотографій з тих часів також доволі мало. Однак, нещодавно Олена Миколаївна зробила для своїх шанувальників невеличкий сюрприз, опублікувавши кадр, на якому постала у зовсім юному віці. Знімок був зроблений 34 роки тому. На ньому Мозгова має кругленьке обличчя, тоненькі брови та доволі ніжний погляд.

Олена Мозгова показала, як виглядала 34 роки тому

Для фотографії дівчина обрала ніжний сарафан зеленого кольору, підвіски, а також годинник. Волосся майбутньої продюсерки зібрано позаду.

Нагадуємо, що зараз продюсерка заміжня, і перебуває в шлюбі з виконавцем Девідом Аксельродом. 8 років тому вона народила від співака дочку Соломію. І хоча фактично вона є багатодітною матір’ю, юридично це не так, адже її старші діти вже дорослі.

Зоя та Євгенія Пономарьови прекрасно ладнають з батьком, і проводять з ним часто вільний час. Олена Миколаївна вже в свою чергу не так давно сильно посварилася з колишнім чоловіком та повністю розірвала з ним взаємини. Приводом для скандалу стало інтерв’ю артиста, в якому він звинуватив жінку у зрадах.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?