Ведуча ТСН протягом вагітності набрала 22 кг. Половину Наталя Островська вже скинула: що з рештою зайвих кг?

Всього 3 місяці перебувала в декреті Наталя Островська. Ведуча повернулася до роботи на ТСН і відверто розповіла, яку вагу набрала під час вагітності та як бореться з зайвими кілограмами.

Працювати мамі, що годує, виявилося не дуже легко. Наталі Островській доводиться постійно робити паузи в роботі, щоб зцідити молоко. Тож морозилка в офісі ТСН вже переповнена харчуванням для Агати.

Наталя Островська розповіла, скільки кг набрала під час вагітності

Та попри подібні негаразди, молода мама не збирається звільнятися з роботи, оскільки відчуває потребу в спілкуванні з людьми й зміні обстановки, пояснила ведуча журналу Viva! Наталя чесно розповіла, скільки кілограмів наїла, допоки виношувала дитинку.

Виявляється, породілля стала на 22 кг важчою. Натомість після пологів швиденько скинула 12 кілограмів. А от від решти виявилося позбутися дуже складно.

На даний час Островська не планує позбавлятися зайвої ваги. Жінка, яка годує дитину, має дотримуватися спеціального раціону. Нині молодичка вже приступила до легких тренувань. Тож сантиметри на талії потроху тануть.

Наталя Островська розповіла, скільки кг набрала під час вагітності

Звісно, дивитися на себе в дзеркало нині ведучій не дуже приємно, адже відсутній прес. Та коли погляне на Агату, відразу весь сум із приводу фігури розів’ється. Перші пологи не відбили в Наталі бажання народжувати ще й ще. За кілька років вона планує повторити цей досвід попри війну. Можливо, зробить це ще не один раз. Молода мама відзначила:

“Я хочу в родині Островських дівчинку й хлопчика”.

Наталя певна, що українців має бути якомога більше, але сама збирається стати матусею знову через 3-5 років, оскільки нині воліє зосередитися на вихованні першої донечки.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?