Подвійне щастя: Камалія, Олена Кравець, Катя Бужинська та інші знаменитості народили відразу двійко малюків

Декого з зірок доля відзначила у подвійному об'ємі – подарувала відразу двох дітлахів. І хоч ростити двійняток не дуже просто, але ж і щастя виходить у підсумку подвійним.

Камалія

Подружжя співачки та Мохаммада Захура довгих 10 років готувалися стати батьками. Врешті доля подарувала їм відразу двох дівчаток, яких щасливі батьки назвали Арабеллою та Мірабеллою.

У родинах знаменитостей зростають близнята

Татусь виявився доволі лояльним. Ні в чому не відмовляв своїм принцесам, виконуючи всі дівчачі забаганки. Камалія виявилася більш суворою. Стежила за чітким виконанням розпорядку дня, не дозволяла довго зазирати в гаджети, перепиняла істерики.

Олена Кравець

Старшій доньці колишньої учасниці “Кварталу 95” Марії було 13 років, коли мама наважилася на другі пологи. Вони вийшли подвійними. На світ з’явилися Катруся та Іванко.

У родинах знаменитостей зростають близнята

Породіллі було 39 років, коли вона знову стала мамою. Звісно, було дуже непросто розриватися між малюками та виступами на сцені. Після повномасштабного вторгнення усім гуртом виїхали до Польщі. Залишившись тимчасово без роботи, Олена вдосталь наспілкувалася з близнятами.

Катерина Бужинська

Співачка мала за плечима два невдалі шлюби й доньку Олену, коли вийшла заміж утретє за болгарського бізнесмена. У пари народилися двійнята, яких назвали на честь батьків Дмитриком та Катрусею.

У родинах знаменитостей зростають близнята

Нині родина з 8-річними дітьми мешкає у Болгарії. Співачка поєднує роботу з вихованням малечі. Щороку на день народження близнят викладає в Інстаграмі фотозвіти зі святкування. Зазвичай усе відбувається дуже весело. При цьому донька більше схожа на тата, а синочок – вилита мама.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?