Дуже файний малюк: Андрій Данилко замилував Мережу своїм дитячим фото у далекому дитинстві

Український артист Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, показав себе у дитячому віці. Подивіться прямо зараз на цього усміхненого маленького хлопчика на чорно-білому фото.

Співак Андрій Данилко дуже рідко ділиться із шанувальниками своєї творчості подробицями життя поза сценою. На екранах та концертах він перетворюється на славнозвісну жіночку Вєрку Сердючку, яка живе з мамою і добре співає різні пісні. А ось який Андрій Данилко у реальному житті?

Днями виконавець трохи відгорнув завісу і показав українцям архівну світлину із свого далекого дитинства. Архівний чорно-білий знімок артист оприлюднив на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

На світлині Андрій Михайлович постає у незвичному для багатьох вигляді. Він – ще зовсім маленький хлопчик, який вдягнений у біленьку сорочку і дивиться прямо в камеру.
На той момент Андрій Данилко носив зачіску із чубчиком. На цій світлині він щасливо посміхається. Артист запропонував шанувальникам поділитись у коментарях своїми спогадами щодо року, в який було зроблено цю світлину.

Коментарі до допису Андрія Данилка в соцмережі Instagram
Коментарі до допису Андрія Данилка в соцмережі Instagram

Але замість відповіді на своє запитання Андрій Данилко отримав купу захоплених компліментів від своїх підписників. Чимало користувачів соцмережі зазначили, що артист в дитинстві був неабияким красенем. Дехто з читачів відзначив, що артист мав у дитинстві чаруючу усмішку. Інші ж називали маленького Андрійка солоденькою булочкою із корицею і маленьким янголом. Один із шанувальників творчості Данилка зазначив, що рік, коли була зроблена ця світлина — зовсім не важливий. Головне, що навіть крізь роки в нього залишився той самий погляд з дитинства.

Три амплуа Андрія Данилка: сумний романтик, весела Сердючка і усміхнений хлопчик
Три амплуа Андрія Данилка: сумний романтик, весела Сердючка і усміхнений хлопчик

Деякі підписники подякували Андрію Данилку за те, що він поділився приємними спогадами, подарував приємні емоції і подарував усмішку від споглядання на маленького хлопчика з гарним чубчиком.

Нові статті

Схожі статті

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.