Офіційно одружені: 39-річний Володимир Остапчук і 23-річна Катерина Полтавська вперше показали свої обручки

Молода обраниця Володимира Остапчука вперше прокоментувала чутки щодо їхнього одруження у своїх соціальних мережах: "Тепер я офіційно Катерина Остапчук".

Шоумен Володимир Остапчук та його обраниця Катерина Полтавська, після безлічі натяків на офіційний статус своїх стосунків, нарешті підтвердили своє одруження. Ця довгоочікувана новина радує фанатів, які вже давно втомилися від загадкових знімків та коментарів, що лишали їх у невизначеності. Але тепер усім відомо: Володимир і Катерина вирішили об’єднати свої долі.

Світлиною своїх обручок молодята поділилися в соціальних мережах. На знімку можна побачити руки закоханої пари, на підмізинному пальці яких блищать витончені вироби з жовтого золота. Володимир вибрав класичну обручку, тим часом, його тепер дружина віддала перевагу обручці з діамантами, надаючи образу більшої вишуканості та елегантності.

Володимир Остапчук одружився з Катериною Полтавською: подробиці. Фото з Instagram @poka.tya
Володимир Остапчук одружився з Катериною Полтавською: подробиці. Фото з Instagram @poka.tya

Таким чином, Володимир Остапчук і Катерина Полтавська продемонстрували свою готовність до нового етапу у своєму житті. Катерина вирішила утримати деталі реєстрації свого шлюбу в таємниці, відмовившись від публікації фотографій та подібних подробиць. Проте пізніше вона вирішила поділитися кількома історіями в соціальних мережах і повідомила своїх підписників, що вона тепер відома як Остапчук.

Молода дружина Остапчука зазначила, що це рішення було прийняте досить спонтанно, навіть її батьки про це не знали. Лише сьогодні цю інформацію дізналися її близькі друзі та знайомі.

Володимир Остапчук одружився з Катериною Полтавською: подробиці. Фото з Instagram @poka.tya
Володимир Остапчук одружився з Катериною Полтавською: подробиці. Фото з Instagram @poka.tya

Щодо весілля подробиць поки що немає, Катерина написала, що коли це відбудеться, вона обов’язково покаже.

Коментарі розділились на два типи: ті хто підтримує даний шлюб та бажає щастя, та ті, які не вірять, що це надовго у зв’язку з нетривалими попередніми стосунками Володимира Остапчука.

Нові статті

Схожі статті

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".