Аліна Гросу відреагувала на подругу, яка викрила її таємне весілля в США: “Скільки коштують мої друзі?

Аліна Гросу - це талановита українська співачка, авторка пісень та телеведуча. Вона випустила кілька успішних альбомів, знялася в різних музичних відеокліпах та стала ведучою телевізійних проектів.

Аліна Гросу – це не лише талановита співачка, а й яскрава особистість, яка завжди привертає увагу своїми виступами та творчими досягненнями. Аліна відома своїм потужним вокалом, який приніс їй велику популярність в Україні та за її межами.

Як її зрадила подруга?

Українська співачка Аліна Гросу стала об’єктом гучного скандалу після того, як одна з її “подруг” викрила таємницю її другого весілля та імені відомого чоловіка в Україні. Артистка відреагувала на цю ситуацію з певною долею сарказму та занепокоєнням.

У своєму Instagram Гросу висловила своє неприємство відносно “жовтих новин”, які з’явилися в зв’язку з розголошенням особистої інформації. Аліна виразила розчарування, що в її оточенні знайшлася людина, готова передати інформацію пресі, порушуючи приватність та довіру.

Акцентуючи увагу на тій долі інтриги, що лягла в основу подій, Гросу звернулася до блогера Беспалова, який виклав інсайдерську інформацію від “подруги” артистки. З певною долею іронії вона поцікавилася, скільки довелося заплатити “подрузі” за цей ексклюзив.

“Сказати чесно, дуже неприємно, коли ти маєш в оточенні людину, яка не настільки щира, як тобі би хотілося”, – висловила своє розчарування артистка на рахунок наявності в її оточенні людини, якій вона не може довіряти.

Незважаючи на скандал, Гросу не стала коментувати саму інформацію про весілля чи відомого чоловіка. А тому не сказала, чи вийшла заміж. І навіть не натякнула на свій статус.

Вона висловила побоювання щодо існування таких “друзів”, які готові заради гучного скандалу порушити особисте життя знаменитості. Справжнім артистам важко уникнути розголошення свого життя, і тут головне – не втрачати достоїнство та уважність до інших, хоча б декілька зірок сходило з небес на землю.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.