Ольга Сумська розповіла, який паспорт у її доньки-українки Антоніни Паперної з Москви: “Ми тоді не розуміли”

Антоніна Паперна, дочка зірки Ольги Сумської, вже встигла викликати цікавість своїм статусом: яке громадянство має Тоня, яка наразі перебуває в Москві.

У відповідь на запитання щодо отримання російського громадянства її донькою Антоніною Паперною, відома українська акторка Ольга Сумська розкрила деталі, які могли би прояснити ситуацію, що виникла внаслідок її попередніх висловлювань.

У своєму інтерв’ю, яке було опубліковане у 2014 році, Сумська розповіла про те, що вона заплатила півмільйона рублів для того, щоб її донька могла отримати російське громадянство. Історія була сповнена драми, оскільки, за даними акторки, вона намагалася допомогти своїй доньці знайти роботу у Москві, де, за її словами, з українським паспортом це було вкрай складно.

Ольга Сумська розповіла, чи має її донька Антоніна Паперна російське громадянство
Ольга Сумська розповіла, чи має її донька Антоніна Паперна російське громадянство

Проте зараз Ольга Сумська відмовилася від попередніх тверджень, заявивши, що її слова були вирвані з контексту. Вона висловила своє обурення стосовно того, як її інтерв’ю було представлене, наголошуючи на тому, що ніяких фінансових угод з метою отримання російського громадянства не відбувалося.

Ольга Сумська розповіла, чи має її донька Антоніна Паперна російське громадянство
Ольга Сумська розповіла, чи має її донька Антоніна Паперна російське громадянство

У своїх коментарях, Ольга Сумська, визнала, що її донька, Антоніна Паперна є власницею українського паспорту та ідентифікує себе як українку. У відповідь на запит журналістки щодо можливого наявного у Тоні російського громадянства, Сумська виразила своє незадоволення з таким питанням:

Думаю, ні. Я навіть не запитую. Ви знаєте, я на ці теми не спілкуюся з донькою. Це страшний біль.

Сумська поділилася, що останній раз вона бачила свою доньку понад два роки тому і ця тема стала для неї дуже болючою. Наразі вона не може передбачити, коли вони зможуть знову зустрітися. Це здається неможливим, її серце наповнене болем і розпачем.

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.