Тіна Кароль у вовняному пальто за 47 тисяч гривень прогулялася біля моря: в такому наряді і вітер не задуває

Тіна Кароль завітала до Одеси, прогулялася вздовж моря, заспівала саою нову пісню "Троянди" і... похизувалася довгим і тепленьким пальто. "Один Факт" дізнався, яка в нього вартість.

Тіна Кароль продовжує розповідати про модні тренди. Тільки така красуня має унікальну здібність – розповідати без слів.

На цей раз зірка української естради постала перед прихильниками у довгому пальто, виробленому зі 100% вовни.

Верхній одяг темно-сірого кольору по своїй довжині майже достає до підлоги. Двобортне пальто оздоблене відворотним коміром і чотирьма чорними гудзиками, що розташовані спереду.

Тіна Кароль, вдягнена у тепленьке вовняне пальто, прогулююється вздовж узбережжя Чорного моря в Одесі і наспівує одну із останніх своїх пісень: “Троянди”.

Звісно, шанувальниці співачки висловили своє захоплення стильним образом зірки. А одна з прихильниць модної Тіни Кароль вже за традицією розповіла в своєму Instagram – скільки коштує вовняне пальто, як у Тіни Кароль.

Вартість цього луку від зірки становить 1200 $. Ця сумма еквівалентна 47 тисячам українських гривень. Немаленькі гроші, але розкіш і не може коштувати занадто дешево – згодні?

Виробник пальто, як у Тіни Кароль – компанія “A.M.G. Brand”. Її філіали відкриті у великих українських містах (Львів, Одеса, Київ).

Раніше “Один Факт” розповідав про інші модні наряди Тіни Кароль. Вона, як і усіляка модна жінка, намагається завжди виглядати неперевершено. Цікаво, що на стрункій дівочій фігурі зірки однаково добре сидять і вовняний костюм за 88 тисяч гривень, і чорна елегантна сукня за 34 тисячі гривень.

Тіна Кароль – це дорогоцінний діамант, який яскраво сяє у будь- якому обрамленні. Це й не дивно, адже зірка ретельно стежить за власною фігурою і займається спортом та йогою. Красуня Тіна заради ідеальної зовнішності навіть зважилася на те, щоб самостійно і без допомоги тренерів освоїти надскладні асани з йоги.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.