44-річна Маша Єфросиніна в гостях у Олени Кравець попросила тест на вагітність: “Мене знудить зараз”

Маша Єфросиніна завітала в гості до Олени Кравець. Про що говорили дівчата та чому Єфросиніна прямо посеред ефіру вирішила зробити тест на вагітність? Читайте подробиці в матеріалі від "Один факт".

Youtube-проект зірки “Кварталу-95” Олени Кравець “Вдома поговоримо” стає все далі популярнішим. Перший випуск Олена Кравець присвятила розмові із власною старшою донькою Марією.

Маша Єфросиніна попросила тест на вагітність в гостях у Олени Кравець
Маша Єфросиніна попросила тест на вагітність в гостях у Олени Кравець

Потім до неї в гості на родинний вогник стали заходити й інші зірки українського телебачення та естради. На чаюванні в Олени Кравець вже побували Олександр Педан із своїми доньками, Олена Коляденко з сином та донькою.

І ось на Youtube вийшов черговий випуск “Вдома поговоримо”. На цей раз в гостях опинилась блогерка, ведуча і волонтерка Маша Єфросиніна.

Прийшла вона без доньки Нани, і сина Олександра із собою не захопила. Виявилося, що донька Єфросиніної від Тимура Хромаєва уникає публічності.

Саме через це вона і не з’явилась поряд із мамою в шоу Олени Кравець.

Марія у розмові розповіла, що Нана вже з 12 років почала відстоювати особисті кордони і відмовляється фотографуватись разом із мамою. Більш того, будь-яку світлину із Наною Марії Єфросиніній доводиться попередньо узгоджувати із донькою.

Втім, це не завадило ані Марії, ані Олені з Машею Кравець тепло поспілкуватись на родинні теми.

Під час цього спілкування Єфросиніна дуже жваво налягала на мандарини і й не помітила, як з’їла цілих 4 великих штуки. Власне, через у неї й виникло припущення щодо вагітності:

Мені вже треба тест на вагітність робити – зазначила Марія Єфросиніна.

Дівчата всі разом посміялись над цим, а Олена Кравець уточнила в своєї гості, що вона хоче скуштувати ще.

Єфросиніна зазначила, що їй дуже хочеться чогось кисленького. А ще – поскаржилась на те, що дуже рідко її інтерв’ю обходяться без таких ось ексцесів, коли кожне слово – це джерело для яскравих журналістських заголовків.

Взагалі-то розмова із Машею Єфросиніною вийшла дуже теплою, оптимістичною і затишною. Навіть пори те, що її донька відмовилась йти разом із мамою в гості.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.