“Пишаюсь бути твоїм другом”: Мартиновська розкрила таємницю відносин з Ярославським – вся справа в котлеті

Шеф-кухар з "МастерШефу" Ольга Мартиновська згадала свого колегу Володимира Ярославського, коли смажила… котлету по-київські. Чому саме це сталось: "Один Факт" розповість про це нижче.

Шеф-кухар Ольга Мартиновська з “МастерШефу” розхвалила свого колегу Володимира Ярославського, з яким їй довгий час приписували бурхливий роман. Насправді Ольга та Володимир — добрі друзі і колеги про телевізійному проекту “МастерШеф”.

Днями Ольга Мартиновська оприлюднила у соцмережі Instagram декілька світлин з Володимиром Ярославським — що називається, в моменті. В дописі під світлинами кулінарка написала теплі слова, адресовані Володимиру:

Ти кращий! Талановитий і професійний. Пишаюсь бути твоїм другом

Отже – зірки “МастерШефу”— всього лише друзі. І на цьому тему романтичних стосунків між Мартиновською та Ярославським можна було б закрити, але… Відкритим залишилось питання: за що саме Ольга пишається своїм приятелем і колегою? Цей момент шеф-кухарка пояснює в цьому ж дописі, тому скоріш читайте далі.

Приводом для спогадів Ольги Мартиновської про Ярославського стала… звичайнісінька котлета по-київськи. Талановита кухарка зізналась, що коли смажила цей м’ясний виріб на пательні – то пригадала саме Володимира Ярославського.

І цим думкам про нього є пояснення. Адже саме Ярославський, згідно з розповіддю Ольги – повністю навчив її мистецтву приготування котлет по-київськи. І як їх відбити, і яких саме пропорцій дотримуватись, і як загорнути всередину шматочок вершкового масла.

Такому ж у французьких школах не вчать — із захопленням пише Ольга Мартиновська.

А наприкінці допису додає:

Хай всі знають, хто кращий шеф в Україні. То є ти.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська познайомились не в романтичній обстановці, а на роботі. На довгі роки їх поєднав спільний український проект “МастерШеф”, а прихильники цієї зіркової пари поєднали Ольгу з Володимиром і в романтичному плані. Хоча насправді ці двоє – лише приятелі.

Нові статті

Схожі статті

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".