6 років на таблетках: Надя Дорофєєва вперше розповіла про проблеми зі здоров’ям, які сильно на неї вплинули

Відома співачка Надя Дорофєєва поділилась зі своїми підписниками, що протягом 6 років приймає таблетки та має проблеми зі здоров'ям: що сталось?

Протягом шести років співачка Надя Дорофєєва жила так, що кожен її день був справжнім випробуванням. Щодня вона прокидалася з відчуттям безсилля, відчувала втому та апатію абсолютно до всього. І тільки зараз, вперше, вона вирішила поділитись про те, як проблеми зі здоров’ям, зокрема підвищений рівень ТТГ і гормональний дисбаланс, змінили її життя.

В її пості вона ділиться відкриттям про те, як довгий період прийому Еутироксу, лікарського засобу для корекції рівня гормонів, сильно вплинув на її стан. Дорофєєва визнає, що раніше вона навіть не уявляла, як підвищений рівень ТТГ може відображатися на її фізичному та емоційному стані. Надя не розуміла звідки у неї постійна втома, важкість у мовленні та навіть  не розуміла, що саме викликає ці симптоми.

Надя Дорофєєва розповіла про проблеми зі здоровʼям. Фото з Instagram @nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва розповіла про проблеми зі здоровʼям. Фото з Instagram @nadyadorofeeva

Протягом трьох років Надя боролася з невизначеними симптомами, пробуючи зрозуміти їх причину. Кожного дня вона перебирала варіанти: чи це лінь, чи депресія? І хоча вона розуміла, що жоден з цих варіантів не відображав її справжнього стану, вона довгий час не могла знайти відповідь, доки не звернулася до свого лікаря і не отримала діагноз.

Надя Дорофєєва розповіла про проблеми зі здоровʼям. Фото з Instagram @nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва розповіла про проблеми зі здоровʼям. Фото з Instagram @nadyadorofeeva

А потім, через декілька місяців, її ТТГ знову підвищився, і лікар підняв дозу Еутироксу. Дорофєєва згадала пост Каті Сильченко, відомої дизайнерки, і зрозуміла, що її стан багато в чому залежить від рівня гормонів в її організмі. В один момент, вона відчула себе бадьорою та вмотивованою.

Надя Дорофєєва ще раз нам усім нагадала про важливість слухати своє тіло, звертати увагу на сигнали, які воно нам надсилає, і звертатись до лікаря, коли є потреба.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.