40-річний Дзідзьо після розлучення зі Славією готується до поповнення з іншою красунею: “Приємна халепа”

Дзідзьо поділився з фанами, що вже 3 роки поспіль на нього вдома чекає руда красуня, яку він обожнює. Звати подружку співака Цюня. Вона весела й дуже розумна.

З’ясувалося, що після розлучення зі Славією Михайло Хома вдома не сумує на самоті. Адже там уже 3 роки порядкує руда бестія з виразними жовтими очима. Кішка прийшла з лісу й сама обрала оселю Дзідзьо для проживання.

Артист не заперечував. Навпаки за цей час вони з Цюнею подружилися. Кішка усвідомлює, що мешкає в артистичній родині, а значить, має виглядати на всі 100%. Тому користується спеціальною косметикою, яку їй презентувала знайома Дзідзьо.

Дзідзьо завів руду подружку Цюню

Торік “приємна халепа” порадувала господаря нащадками, яких виконавець вдало прилаштував у хороші люблячі руки. На цей раз Цюня збирається знову стати мамою. Чоловік відзначив на своїй сторінці в Інстаграмі:

“Відкриваю попереднє замовлення на маленьких риженят, які гарантовано приносять мишей на поріг, безумовну радість і щастя”.

Підписники Дзідзьо були зачаровані розумницею Цюнею, яку назвали “усміхненим сонечком”. Взяти собі руде кошеня забажали навіть мешканці Німеччини. Тут, певно, виникнуть проблеми з доставленням. Та все за бажання можна залагодити.

Дехто бідкався, що хотів би отримати руденьке кошеня від знаменитості, та вже має вдома пухнастиків. А от мешканка з Миколаївщини, попре те, що вже має котів, не змогла собі відмовити в задоволенні завести ще й зіркове руде кошенятко.

Знайшлися й такі, що застерегли співака: можуть знайтися люди, які заради зустрічі з Дзідзьо заберуть кошеня, а потім його викинуть. Інші порадили стерилізувати Цюню, бо нині дуже багато тварин-безхатьків, яких вивозять із прифронтової зони. Тож краще б люди потурбувалися про них.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.