Лілія Ребрик у 42 роки втретє стала мамою і не приховує свою фігуру, яка вона є: “Ліліє, ви просто супер!”

Щойно народивши третю дитину, Лілія Ребрик уже повністю відновилася після пологів. Про це свідчить доволі відверта світлина породіллі у боді. Ведуча виглядає просто ідеально.

У 42 роки далеко не кожна жінка наважиться показуватися на загал у спідній білизні. Тим паче якщо 2 тижні тому народила дитину. Але це не про Лілію Ребрик. Щойно на світ з’явилася маленька Адель, породілля взяла себе в руки.

І от уже красується чудовою фігурою. Щоправда, тричі матуся накинула на чорний боді ще й куртку-косуху. Але ж дуже коротку. То можна неозброєним оком побачити – пологи не зіпсували ідеальну фігуру знаменитості.

Лілія Ребрик швидко відновилася після пологів

Знімок Лілія зробила чорно-білий. Оголені ніжки відвертають увагу прихильників від вечірнього макіяжу зірки. Виходить, у новоспеченої матусі є час навіть на догляд за собою. Яка ж вона тільки молодчинка!

Узагалі-то пост Ребрик був присвячений не пологам і не догляду за немовлятами. Лілія вирішила поміркувати з приводу театру. Привітала колег з їхнім професійним святом, похвалившись, що її головна роль у житті – бути мамою.

Лілія Ребрик швидко відновилася після пологів

Оскільки знаменитість висловилася, що дуже сумує за театром, можемо дійти висновку: невдовзі побачимо Лілію у нових виставах улюбленого Молодого театру. Чому б і ні?! Адже вдома є дві старші донечки, які чудово впораються з обов’язками няні, допоки матуся гратиме на сцені свої ролі.

З приводу зовнішнього вигляду знаменитості більшість шанувальників в Інстаграмі висловилася позитивно. Багато хто по-доброму позаздрив гарному вигляду багатодітної матусі. Натомість знайшлися й такі, що не зрозуміли, навіщо Ребрик вбралася у спідню білизну.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.