Лілія Ребрик вже впоралась, а інші напоготові: хто з українських зірок готується стати батьками у 2024 році

Українські знаменитості в 2024 році вирішили влаштувати справжній бебі-бум. Хто вже народив малюка, а хто із зірок ще тільки готується до батьківства? Про це розповість "Один Факт".

В 2024-му році українські зірки, схоже — вирішили зробити справжній бебі-бум. В світі шоу-бізнесу відразу декілька зірок готуються до батьківства, а деякі знаменитості вже нянчаться із малюком. Наприклад, боксер Олександр Усік на початку 2024-го року став батьком вчетверте, а в середині березня третю донечку народила відома телеведуча Лілія Ребрик.
А ось хто із українських зірок тільки чекає зустрічі зі своїм немовлям? Про це “Один Факт” розповість далі.

Джамала

В 2024 році українська співачка Джамала стане мамою втретє. Про свою вагітність Сусана Джамаладінова (справжнє ім’я Джамали) розповіла 3 лютого – напередодні Нацвідбору на Євробачення-2024, в якому співачка щороку бере участь.

Згодом Джамала повідомила, що в неї та її чоловіка Сеїт-Бекіра Сулейманова в цьому році народиться третій син. Подружжя вже виховує двох старших хлопчиків: Еміра та Селіма.

Даша Євтух

Блогерка Даша Євтух, яка минулого року в серпні вийшла заміж – теж чекає дитину. В Дар’ї невдовзі народиться первісток.

Віталій Козловський

Первісток в 2024 році народиться і у співака Віталія Козловського. На початку березня Віталій розповів про своє одруження із коханою дівчиною. Згодом виконавець та захисник України повідомив ще одну радісну новину: його новоспечена дружина знаходиться при надії. Подружжя, імовірніше за все, чекає хлопчика.

Адже співак повідомив про вагітність дружини оригінальною світлиною. На ній зображено великий жіночий живіт із надписом “Козловський”. Тобто, стать у майбутнього малюка, імовірно — чоловіча.

Сімбочка

Tik-Tok блогерка Сімбочка теж ще чекає на народження донечки. Разом зі своїм чоловіком Іллею Парфенюком вони вже вирішили, що дадуть красуні ім’я Софія.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.