Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу одразу після розлучення покинула країну: засмагає в Єгипті, і не сама

Лілія Реус розповіла, що офіційно розлучилась та покинула країну: де наразі перебуває колишня дружина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу?

Лілія Реус, колишня дружина турецького магната Мурата Налчаджиоглу, оголосила про своє офіційне розлучення у своєму Instagram. Це рішення стало остаточним кінцем у тривалих стосунках, про які детальніше не розповідали ні вона, ні Мурат. Завдяки їх стриманому мовчанню, деталі цього розлучення залишаються поза увагою публіки, підтримуючи приватність обох сторін.

Однак, нещодавно Мурат зробив публічну заяву, в якому він висловив своє розчарування в колишній дружині, стверджуючи, що стосунки були побудовані на вигоді та приниженні. Остаточне підтвердження розлучення Лілії відбулося 28 березня, коли вона оголосила про свій новий статус як вільної жінки. Цей крок свідчить про готовність рухатися вперед і розвиватися поза рамками попереднього шлюбу.

Лілія Реус розповіла, що офіційно розлучилась та покинула країну
Лілія Реус розповіла, що офіційно розлучилась та покинула країну

Розлучення Лілії та Мурата може послужити важливим кроком у їхньому особистому розвитку і зростанні. Вони обидва мають можливість знайти нові шляхи до щастя та задоволення.

У своєму дописі Лілія закликала до турботи та поваги одне до одного, попереджаючи про повторення помилок минулого. Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус провели разом менше року, перш ніж їхній шлюб зазнав кінця. Спершу поширились чутки про їхнє розлучення, і одразу спільні фотографії зникли з їхніх соціальних мереж. Підписники почали давати свої коментарі, багато з яких були негативними, але Мурат попросив віднестися з розумінням відносно його приватного життя.

Пізніше Мурат продемонстрував нову кохану – модель Анастасію. Вони разом відпочивали за кордоном, і вже встигли зробити крок у майбутнє, оголосивши про їхнє заручини. Сама ж Лілія наразі покинула країну та перебуває у Єгипті разом зі своє подругою, наразі це все, що відомо.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.