Як змінився Потап за 30 років: кар’єра репера, дует з Каменських, розлучення-одруження і втеча з України

Потап завжди вважався вдалим композитором, виконавцем та продюсером. Та за останні 2 роки репер примудрився втратити практично весь свій музичний багаж у намірі пробитися на гору за кордоном.

Пригадаймо, яким був Олексій Потапенко останні три десятиліття. На архівних знімках бачимо юнака у світлому костюмі, білій сорочці, але без краватки. Репер і надалі час від часу вбирався у костюми, але це було надзвичайно рідко.

Як змінився Потап за останні 30 років

Зазвичай виконавець із дуету “Потап і Настя” виряджався в яскраві футболки, очі ховав за сонцезахисними окулярами, а на голові мав незмінну бейсболку, яку надівав козирком назад.

Як змінився Потап за останні 30 років

Мало хто пам’ятає репера до цього. Тим часом артист брав участь у гурті “Вхід у змінному взутті”. У ВЗВ Потап протримався 6 років до 2006-го і навіть став автором саундтреку до першого українського фільму жахів “Штольня”.

Як змінився Потап за останні 30 років

Новим витком творчості стала співпраця репера з Настею Каменських. Подейкують, що дівчину страшенно обурило, коли продюсер почав зацінювати її зовнішні принади, не поцікавившись голосовим діапазоном.

Як змінився Потап за останні 30 років

Дует вийшов бомбічним і надзвичайно успішним. Парочка забирали всі можливі нагороди навіть за парєбріком. Сам Потап не змінював своєму аляпуватому стилю репера. Але з Настею вони частенько сварилися. Можливо, говорили так спеціально, щоб не нервувати дружину Олексія Ірину Горову.

Як змінився Потап за останні 30 років

Наступним кроком у кар’єрі став чоловічий гурт Mozgi. Тут уже репер хоч і продовжував носити об’ємні футболки, почав обирати більш скромні кольори, переважно чорні. У світлому костюмі ми побачили Олексія, коли він надумав після розлучення з Горовою одружитися з Настею. Подібний крок репер зробив у травні 2019-го.

Як змінився Потап за останні 30 років

Після повномасштабного вторгнення шоковані віроломною підступністю ворога українці благали улюбленця повернутися з-за кордону й підтримати своїх фанів. Але Потап цього не зробив.

Як змінився Потап за останні 30 років

Натомість їздив по всьому світу, змінюючи континенти й зустрічаючись із купою людей, дотичних до музики. Певно, шукав застосування своїх реперських задатків. І хоча чоловік продовжував голити голову, як і раніше, вбиратися став у темне та однобарвне.

Як змінився Потап за останні 30 років

Врешті українці впоралися зі стресом і без свого улюбленця, а всі наміри Потапа повернути прихильників на свій бік виглядають просто жалюгідними й отримують купу хейту.

На останніх світлинах, де Олексій вбрався доволі стильно, його назвали “балаболом, понторєзом і схожим на колгоспника”. Втратити всенародну любов легко, а повернути не кожному вдасться.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.