Ощадливість не для них: які найдорожчі побачення влаштовували Холостяки Михайло Заливако і Нікіта Добринін

У шоу "Холостяк" героям-чоловікам доводиться обирати собі пару серед багатьох учасниць-красунь. Та й самому слід підтримувати імідж і запрошувати дівчат на недешеві романтичні побачення.

Михайло Заливако

Влетів у чималу копієчку вечір, проведений героєм “Холостяка 11” з Юлею Бельченко. Михайло Заливако запросив Зайку до SPA у 8-му епізоді. Дівчина вбралася в обтислу сукню, щоб звабити бізнесмена. І це їй, здається, вдалося.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Пара завітала на фабрику парфумів, де Юля отримала дорогий запах у подарунок, а ще розжилася ефірними оліями для СПА. Під час процедур Зайка ти Михайлов обмащували один одного грязями, робили масажі, ніжно торкаючись тіл.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Тож неабияк завелися й почали цілуватися. У душі продовжили пристрасні поцілунки. Далі перемістилися до ресторану. Попри те, що Юля почала розповідати про колишнього, романтичне побачення завершилося новою порцією поцілунків. Дивно, що після таких гарячих обіймів Заливако у фіналі обрав Анну, а не Зайку.

Нікіта Добринін

“Холостяк 9” завершився одруженням пари. Це дуже рідкісний випадок, але Даша Квіткова з Нікітою Добриніним взяли шлюб і навіть народили синочка Лева. Та під час знімань шоу про це ніхто не думав. Закохані просто насолоджувалися присутністю одне одного.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Побачення відбулося напередодні фіналу. Пара відбула до Амальфі – містечка в Італії. Попервах Даша була не в найкращому гуморі. Навіть висловила претензії на адресу холостяка. Тож вони з’ясовували стосунки, блукаючи вуличками, немов справжнє подружжя.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Згодом завітали до ресторану, де поласували свіжими морепродуктами. Потім перебралися в затишне місце, де серце красуні врешті відтануло. Тож вечір завершили, купаючись у джакузі, де жоден не міг стримати почуттів, перетворившись на одне ціле.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?