“Ми просто телефонуємо один одному”: 31-річна KOLA розповіла про стосунки зі старшим на 13 років чоловіком

Відома співачка KOLA нещодавно вийшла заміж та розповіла про стосунки з чоловіком-іноземцем, який старший за неї на 13 років: чому приховує чоловіка?

Українська артистка Анастасія Прудіус, яка відома під своїм сценічним псевдонімом KOLA, розповіла про свої стосунки з чоловіком іншої національності та старшим за неї на 13 років. 31-річна співачка зазначила, що не дивлячись на відстань та різницю в віці, вони зуміли зберегти глибокі та міцні зв’язки.

KOLA розповіла, що вона і її партнер В’ячеслав, що знаходиться на даний момент в Ізраїлі, підтримують постійний контакт і це допомагає їм зберігати стосунки, навіть на відстані. Вона зазначила, що життя у різних країнах становить складне випробування для будь-кого, проте вони з В’ячеславом зуміли побудувати міцний зв’язок.

KOLA розповіла про стосунки з чоловіком-іноземцем старшим на 13 років
KOLA розповіла про стосунки з чоловіком-іноземцем старшим на 13 років

Ці стосунки потребують постійної безперервної роботи та зусиль, особливо враховуючи відстань та культурні відмінності. Проте, для KOLA та В’ячеслава, ця віддаленість не стала перешкодою у їхньому бажанні будувати щасливе спільне майбутнє.

Зірка у програмі “ЖВЛ” розповіла, що їхні стосунки базуються на простих, але значущих речах: регулярних телефонних дзвінках, взаємному спілкуванні, повазі, взаємопідтримці та відсутності образ. Вона підкреслила, що для них немає потреби у складних “обрядах”, щоб підтримувати зв’язок на відстані, адже все відбувається органічно.

KOLA розповіла про стосунки з чоловіком-іноземцем старшим на 13 років
KOLA розповіла про стосунки з чоловіком-іноземцем старшим на 13 років

Артистка також розповіла, що вже запросила свого чоловіка на кілька своїх майбутніх концертів в Україні й з нетерпінням чекає зустрічі з ним.

Нагадаємо, що пара познайомилася влітку 2022 року на благодійному заході за кордоном, де виступала KOLA. Уже в 2023 році закохані вирішили покращити свої стосунки шлюбом. Проте, співачка обережно приховує свого чоловіка від своїх прихильників.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.