Колишня Остапчука Христина Горняк засяяла в новій сукні, яка підкреслює потрібні місця: Вова покусає лікті

Друга дружина Володимира Остапчука, схоже, ніяк не може змиритися з думкою, що він проміняв її на молодшу дівчину Катрю. Тому з усіх сил намагається довести, що набагато краща, аніж наступниця.

Звісно, на боці Катерини Полтавської молодість. 23 роки це завжди краще, аніж Христинині 36. Але всі ми чудово пам’ятаємо відомі меми про “бабу-ягідку” та “життя тільки починається”.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

Отже, Горняк чудово виглядає – цього не відняти. Ось і на останній світлині блогерка вбралася у чорну шкіру й вигнулася, позуючи, немов кішка. Обтисла сукня й високі рукавички, а на додачу розпущене волосся зробили дівчину схожою на хижу кішку.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

Христина й сама це відчула. Тож виставляючи світлину, підписала дуже коротко: “Мяу!” Ще й поставила смайлик з відбитком котячих кігтиків, чим викликала цілий шквал вподобайок від підписників.

Схоже, прихильникам Христини забракло слів від такої неземної краси, тому відбулися сердечками та вогниками у коментарях. А на Горняк, певно, весна впливає таким дивним чином, що вона пустилася берега й шокує все новими й новими відвертостями.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

На іншому фото дівчина вбралася у дуже відкриту чорну сукню з прозорими вставками, що більше нагадує спідню білизну. А шкіряну куртку накинула так, що повністю оголила плече, підписавши:

“Бери мене в свої блаженні сни”.

Підписники й цю світлину в Інстаграмі визнали естетичною, насипавши Христі купу компліментів. Одна з фанаток Катерини Остапчук спробувала, було, відзначити:

“Катя Вовина гарніша”.

То її тут же накрили мокрим рядном, схарактеризувавши третю дружину шоумена як “сільську дівчину без смаку та естетики з нульовим інтелектом”. Пройшлися й по зовнішності наступниці Христини, виявивши купу дефектів. Тож пальму першості, безсумнівно, віддали Горняк.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.