29-річна переможниця шоу “Холостяк-11” Анна Богдан після розставання із Заливако знайшла нового кавалера

Переможниця проекту "Холостяк-11" Анна Богдан не змогла зберегти відносини з Михайлом Заливако. Втім, зараз в красуні, схоже, зʼявився новий залицяльник. "Один Факт" покаже його вам прямо зараз.

Анна Богдан — переможниця 11-го сезону реаліті-шоу “Холостяк”. Саме ця красуня боролася за увагу та серце холостяка та бізнесмена Михайла Заливаки. Раніше вона була дружиною колишнього голови президентського офісу Андрія Богдана.

Анна – активна користувачка соціальних мереж. В Instagram дівчина ділиться подробицями власного життя. В одній з останніх Stories красуня показала… свого нового залицяльника. Ні, це ніякий не Михайло Заливако, і ні в якому разі не Андрій Богдан.

Пухнастий залицяльник Анни Богдан
Пухнастий залицяльник Анни Богдан

В ліжку у Анни оселився… кудлатий пес. Дівчина показала пухнастого смівмешканця, який із самого ранку забрався до її ліжка і влігся там, простягнувши свої маленькі лапки.
В наступному Stories Анна Богдан продемонструвала розкішний букет троянд, який стоїть у вазоні на столі біля вікна. У віконечку можна побачити, як той самий песик, що тільки-но ніжився в обіймах своϵї господині – вже здійснюϵ вранішню пробіжку на вулиці.

Дуже чарівна пора, коли оживаϵ природа – підписала квіткову світлину Анна.

Вочевидь, красуня зараз насолоджуϵться відпочинком у приϵмній компанії пухнастого улюбленця. Хто подарував Анні Богдан букет троянд — так і залишилось загадкою.
Після участі і телешоу “Холостяк-11” та блискучої перемоги Анна стала будувати відносини із Михайлом Заливакою. Ще під час шоу зʼясувалось, що в ціϵї пари — дуже схожі інтереси. І Анна, і Михайло полюбляли походи в гори.

Троянди для Анни Богдан
Троянди для Анни Богдан

На протязі усього проекту в Михайла з Анною було чимало оригінальних побачень. Вони змогли зустрітись навіть онлайн, коли дівчина захворіла на коронавірус.
У фіналі “Холостяку-11” Анна Богдан отримала від Михайла каблучку. Після завершення проекту закохані продовжили свої стосунки і стали жити разом. Втім, ці відносини все ж не склались. Влітку минулого року Анна повідомила, що вони із колишнім холостяком Заливакою більше не разом.

Нові статті

Схожі статті

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?