Куди зникла співачка Анастасія Приходько, яка в 2016 році програла Нацвідбір на Євробачення Джамалі

Співачка Анастасія Приходько, яка в 2016 році програла Нацвідбір на Євробачення, поступившись Джамалі – розповіла про переїзд. Де зараз знаходиться артистка разом із дітьми — розповідаϵ "Один Факт".

Співачка Анастасія Приходько — заслужена артистка України і матір трьох дітей. Були часи, коли артистка перебувала на піку своϵї популярності, але після початку повномасштабного вторгнення про неї чутно все менше.

Втім, це не означаϵ, що артистка поставила свою творчу карʼϵру на паузу. Навпаки, Анастасія Приходько гастролюϵ Україною і декілька днів тому на своїй сторінці в Instagram повідомила про продовження гастрольного туру містами України із гастрольною програмою “Холодно”.
Нещодавно Анастасія Приходько розповіла, де зараз знаходиться сама і куди перевезла трьох своїх дітей. За словами артистки – вона дуже турбуϵться за безпеку двох синів та доньки. Через постійні тривоги співачка вирішила вивезти дітей зі свого будинку під Киϵвом.

Анастасія зізналась, що таке рішення далося їй нелегко. Але через постійні тривоги, які останнім часом лунали в перемісті столиці – таке рішення співачці все ж довелося прийняти. Задля спокою турботливої матусі її діти тепер живуть в більш безпечному місці. Але не за кордоном.

Вони в Киϵві — розповіла артистка.

Однак назвати точне місце перебування нащадків Приходько відмовилась.

Сама Анастасія Приходько теж, судячи із останніх дописів у соцмережах, перебуваϵ на території України. Квітень в артистки видастся насиченим. Концертна програма запланована на увесь місяць. З 13 по 23 квітня Приходько зустрічаϵться із своїми слухачами майже щодня.
Анастасія Приходько зараз знаходиться в щасливому шлюбі із своїм однокласником Олександром. Це – другий шлюб для співачки.

Вперше Приходько вийшла заміж за підприϵмця Нурі Кухілаві з Абхазії. Втім, через ревнощі з боку чоловіка та його зради їм довелось розлучитися. В шлюбі із Нурі Анастасія народила свою першу дитину – доньку Нанну. Двоϵ синів, Лука та Гордей – народились в офіційних стосунках із другим чоловіком Олександром.

Нові статті

Схожі статті

Що стало з 5 українськими зірками, які втратили дітей: Ада Роговцева, Віктор Павлік, Ліза Глінська і ще 2

Життя з важкою ношею може торкнутись не тільки звичайних українців, але й зірок. Хто із відомих людей пережив своїх дітей та йде з цим тягарем далі – читайте про це в матеріалі "Одного Факту".

Покращення у фінансах та хвиля позитиву: 5 знаків Зодіаку в другій половині жовтня спіймають удачу за хвіст

Друга половина жовтня 2024 року стане неймовірно вдалою для 5 знаків Зодіаку. Кого чекатиме покращення у фінансах, а хто – впіймає удачу за хвіст? Прогноз астрологів розповість усі подробиці.

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".