Продюсер Олі Полякової Ясинський вперше прокоментував чутки про роман співачки з шеф-кухарем Міцкевичем

Скандал, що вирує навколо співачки Олі Полякової та шеф-кухаря Влада Міцкевича, набуває нових обертів, тому її продюсер вирішив поділитися з нами власним баченням ситуації.

Оля Полякова – українська співачка, телеведуча, актриса, танцівниця та секс-символ. Народилася 14 квітня 1986 року в Києві. Свою музичну кар’єру вона почала в 2001 році, коли випустила свій дебютний альбом “Найкраща подруга”.

Оля також активно працює в телебаченні, беручи участь у різних шоу та проектах. Вона також відома своїми яскравими виступами та екстравагантним стилем. Завдяки своїй талантливості та харизмі вона завоювала велику популярність серед української публіки.

Що ж сталося насправді?

Скандал, що вирує навколо співачки Олі Полякової та шеф-кухаря Влада Міцкевича, набуває нових обертів. Після заяв Міцкевича про роман з Поляковою та публічних звинувачень з її боку, продюсер співачки Михайло Ясинський вперше висловив свою думку щодо цієї ситуації.

Ясинський прокоментував чутки про роман Полякової з кухарем
Ясинський прокоментував чутки про роман Полякової з кухарем

Ясинський назвав заяви Міцкевича піар-ходом. Він підкреслив, що Полякова живе за 100 кілометрів від Києва, а її чоловік постійно перебуває вдома, тому твердження про те, що вона протягом року жила з Міцкевичем в одній квартирі, є абсурдними.

Продюсер також заперечив інформацію про те, що Полякова та Міцкевич співпрацюють. За його словами, дійсно було пропозиція про співпрацю, але вона не мала успіху.

Ясинський вважає, що вся ця історія є штучно створеним скандалом. Він зазначив, що Міцкевич нещодавно випустив пісню, і йому потрібна була розкрутка.

“Це піар-хід, який не має нічого спільного з реальністю”, – підкреслив Ясинський.

Важливо зазначити, що це лише точка зору продюсера Олі Полякової. Сам Міцкевич поки що не прокоментував заяву Ясинського.

Ситуація навколо Полякової та Міцкевича активно обговорюється в ЗМІ та соціальних мережах. Багато людей вважають, що це дійсно роман, адже інакше навіщо Міцкевичу вигадувати подібні історії.

Інші ж вважають, що це, як і казав Ясинський, піар-хід. Адже окрім заяв про роман, ніяких інших доказів їхніх стосунків немає.

Тільки час покаже, чим закінчиться ця історія.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.