5 нарядів Мер’єм Узерлі, які б не сподобались султану Сулейману: екстремальне міні, російський несмак й інші

Мерʼϵм Узерлі відома глядачам по ролі в серіалі "Величне століття". Мерʼϵм Узерлі показала речі зі свого гардеробу, які б султан Сулейман ніколи не дозволив вдягти своїй улюблениці Хюррем.

Турецька акторка Мерʼϵм Узерлі на відміну від своϵї головної героїні Хюррем Султан, зовсім не нехтуϵ відвертими та яскравими нарядами. В Османії султан Сулейман навряд чи дозволив би їй вдягнути міні-спідницю, відверту червону сукню або вовняний жакет.

Однак, на щастя, Мерʼϵм живе у сучасному Берліні. І тому носить ті наряди, які подобаються саме їй. “Один Факт” пропонуϵ до уваги читачів декілька стильних речей справжньої Мерʼϵм Узерлі, які б ви ніколи не побачили на Хюррем Султан.

Літня сукня з тоненькими бретелями в кольорі олива

Весняний варіант сукні від Мерʼϵм Узерлі ідеально підходить для теплої пори роки. Цей колір ідеально підходить для літа, та й фасон з рослинним орнаментом – теж. Але для Османії часів правління султана Сулеймана — занадто кричуща і відверта.

Вовняний піджак і міні-спідниця

Цей образ Мерʼϵм Узерлі виглядаϵ стильно, якщо оцінювати його з точки зору сучасної моди. Але у Величному столітті міні точно б не дозволили вдягти наложниці султана. Та й замість вовняних речей з поясами в гаремі превалювали сукні із корсетом та пишною спідницею.

Оливкова спідниця із розрізом

Мерʼϵм Узерлі в цьому наряді, доповненому блузою з рослинном орнаментом – виглядаϵ розкішно. Ае відвертість образу точно була б під забороною в гаремі султана Сулеймана Пишного.

Машенька в рожевій хустці

Російський несмак у вигляді головної героїні мультиплікаційного фільму “Маша та Ведмідь” — саме такий образ Мерʼϵм Узерлі обрала для святкування дня народження власної доньки. І зіркова мама, і її 3-річна донечка принарядилися до свята в яскраво-рожеві хустки і такого ж кольору сукні з широкими бретелями і орнаментом. Дівчата доповнили образ білими кофтинами із довгим рукавом.

В такому вигляді Хюррем до гарему просто би не впустили.

Розкішна червона сукня із шарфом-накидкою

Мерʼϵм Узерлі у розкішній яскраво-червоній сукні із шовковим шарфом-накидкою виглядаϵ, як справжня світська леді. Але в гардеробі Хюррем такий наряд точно би не зʼявився. Занадто він кричущий і відкритий.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.