Розлучена 53-річна Марія Бурмака зізналася в коханні близькій людині: “Моя безумовна любов”

Марії Бурмаці доля приготувала чимало прикростей. Чоловік загинув під час пожежі, брат не повернувся з фронту. Єдиною розрадою є донька Ярина, яка вже відзначила 29-річчя.

З нагоди дня народження донечки Марія Бурмака виклала в мережу спільні світлини з іменинницею, зроблені в різні роки. Щаслива матуся назвала Ярину “своєю безумною любов’ю” та побажала бути “коханою, щасливою та здоровою”.

За світлинами, викладеними артисткою на своїй сторінці в Інстаграмі, можемо прослідкувати, як зростала Ярина, змінювалася в зрості та оновлювала колір волосся. Спочатку бачимо біляве дівча на руках у мами з хвостиками та чубчиком.

Марія Бурмака показала доньку Ярину

Далі це вже підліток з пухкими губами, короткою неслухняною стрижкою та великими сережками з хрестиками у вухах. Згодом перед нами вже брюнетка з довгим прямим волоссям та пірсингом у носі.

Батьком Ярини є Дмитро Небесійчук. За життя чоловік працював юристом. Марія двічі сходилася й розходилася з благовірним. Коли Ярині минуло 5 рочків, батьки дівчинки остаточно розсталися.

Марія Бурмака показала доньку Ярину

Тож переважно Бурмака ростила доньку, яку народила у 25 років, самотужки. А Дмитра не стало за трагічних обставин. Два роки тому чоловік загинув, коли в його будинку сталася пожежа. Це відбулося на Івано-Франківщині.

Оскільки різниці у віці між мамою та донькою невелика, вони чудово розуміють одна одну. Ярина ще й досі не визначилася, чим хоче займатися в житті, тож весь час змінює види зайнятості.

То відкриває магазин вінтажних речей в Інстаграмі, то захоплюється музикою, як знаменита матуся, то ще кудись перемикає увагу. Бурмака доньку не сварить, а лише підтримує. Вважає, що Ярина має саме визначитися зі своєю професією, а нав’язувати ззовні нічого не потрібно.

Нові статті

Схожі статті

Став популярним в 90-ті, а з братом Стасом його й досі плутають: як змінювався і де зараз Микола Боклан

Народний артист України Микола Боклан здобув високу популярність в 90-ті роки. Його часто плутають із братом Станіславом, який також доволі популярний завдяки ролям в серіалах.

Цю зелень треба додавати в салати: ТОП-5 корисних інгредієнтів, які мають бути в меню кожного українця

Під час приготування салатів краще за все використовувати листову зелень. Вона поживна, корисна, наповнена вітамінами та мінеральними речовинами. Ось які різновиди зелені варто додати до свого меню.

Жовтень у дзеркалі: Тіна Кароль у червоному знайшла особливе місце для осінньої фотосесії – Дан Балан ахне

Тіна Кароль влаштувала чарівну фотосесію на тлі осіннього пейзажу. Вона знайшла на вулиці дзеркало, оповите гілочками з різнокольоровим листям і не змогла пройти повз, щоб не сфотографуватись.

“Станьте боком і не мовчіть”: екскурсовод розповів, як себе поводити, якщо зустрів ведмедя в Карпатах

Зустріч з ведмедем в природних умовах не завжди приємна. Експерти наголошують, що з цим хижаком потрібно вести себе обережно. Наступні правила допоможуть вберегти себе від розлюченого косолапого.