Тіну Кароль сфотографували в пішохідному переході Києва: “злилася” з простим народом, і без охорони (ФОТО)

Тіна Кароль влаштувала фотосесію в одному з пішоходних переходів Киϵва у новій футболці. Де саме побувала артистка і чому вона там опинилась — дізнайтесь з матеріалу від "Одного факту".

Співачка Тіна Кароль опинилась посеред простих людей в звичайному переході столиці. Прийшла вона туди не просто так, а задля весняної фотосесії. Чому саме артистка обрала це місце для зйомки – “Один факт” розповість далі.

Тіна Кароль показала себе на тлі стіни переходу біля станції метро “Кловська” в Киϵві. Автентичні візерунки ідеально доповнили образ артистки у білій футболці, модних джинсах та коротенькому тренчі із обʼϵмним рукавом. Справжня весняна краса посеред національної української краси!

Тіна Кароль розповіла, що перехід на Кловській — одне із її улюблених місць в Киϵві. Співачка назвала це місце атмосферним та автентичним. І дійсно, завдяки різнокольоровим візерункам на стінах це місце втілюϵ в собі національну українську символіку і традиції.

В соціальних мережах відразу прорахували вартість образу артистки, в якому вона позувала фотографу на зйомці. Біла футболка була виготовлена відомим українським брендом KateLab. На ній чорними літерами написано “Троянди”. Імовірно, цю футболку створили під замовлення самої Тіни, адже зовсім недавно співачка випустила свій новий трек з такою ж назвою. Вартість футболки: 1500 гривень.

Вартість вкороченого бежевого тренчу становить 9100 гривень. Він також виготовлений українським брендом S 24 BlastOutStudio.

Тіна Кароль в повсякденному житті дуже полюбляϵ наряджатись у простенькі речі: джинси та футболки. Хоча на сцені та під час творчих фотосесій артистка кардинально змінюϵ свій стиль та вдягаϵ дорогі сукні з блискітками або глибокими вирізами, вовняний костюм або пальто довжиною в підлогу.

В гардеробі Тіни Кароль багато речей від українських брендів. Але й іноземними виробниками артистка також не нехтуϵ.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.