Камалія уявила себе Леді Гагою і показала, як живе найбагатша співачка України: і без мільярдера непогано

Шлюб Камалії з пакистанським мільярдером тривав довгих 20 років. На жаль, українка не знайшла з Мохаммадом Захуром спільної мови щодо політичної ситуації у світі, і вони розлучилися.

Коли співачка з мамою приїхали до Лондона на початку березня 2022, благовірний почав відстоювати позицію своєї старшої доньки. Це зрозуміло, родичка пакистанця має матір-москвичку й стала висвітлювати події на її боці.

Камалія похвалилася власними хоромами

Оскільки українка не змогла домовитися з жінкою, то повернулася до свого величезного палацу під Києвом. А невдовзі розповіла у соцмережі, що розлучилася з Захуром. При цьому їхні спільні донечки залишилися з татусем у Лондоні, бо так безпечніше.

Камалія похвалилася власними хоромами

Колись давно зірка переселилася з благовірним у шикарний палац, що розташований неподалік столиці. Оскільки дизайном шикарних хоромів українка займалася самотужки, то в середині палацу можна побачити суміш стилів. Тут серед прикрас купа східних елементів, а ще присутні постмодерн та бароко.

Камалія похвалилася власними хоромами

Матеріали завозили переважно з Дубаю, то переважають конусоподібні форми. Дуже багато мармурових колон, дзеркал із позолотою, скульптур, вензелів та інших витребеньок, які так полюбляють багачі.

Камалія похвалилася власними хоромами

Коли ще до повномасштабного вторгнення Камалія запросила до свого східного палацу західних журналістів, ті були вражені 14-метровою стелею, вінтажними сходами та безліччю кімнат незрозумілого призначення.

Нині Камалія змушена опікуватися всіма цими розкошами власноруч. Навряд чи Захур відмовляється сплачувати рахунки колишньої коханої, оскільки за всі ці царські хороми треба сплачувати дуже й дуже багацько грошенят, а заробітки співачки не настільки великі.

Нові статті

Схожі статті

“Саме такі дівчата”: лисий друг Тіни Кароль розсекретив справжні почуття до Ксенії Мішиної та Лесі Нікітюк

Слава Дьомін – відомий блогер, в якого є власний проєкт на Youtube. Він розсекретив інформацію про те, чи насправді мав роман із Лесею Нікітюк та що його повʼязує з Ксенією Мішиною.

“Купив квартиру”: старша донька Олі Полякової розсекретила роботу свого хлопця, з яким вона разом 8 місяців

Старша донька співачки Олі Полякової розсекретила професію свого хлопця. Виявляється бойфренд, з яким дівчина зустрічається 8 місяців – доволі заможний. В нього вже є власна нерухомість.

Пенсія без стажу: скільки в Україні платять пенсіонерам, які ніколи не працювали – крапля в морі, а не гроші

Відсутність роботи протягом життя – це зовсім не привід залишатись без пенсії. Під старість українці без стажу можуть розраховувати на отримання соціальної пенсії. Розповідаємо, який в неї розмір.

Невдовзі весілля: який вигляд має 20-річний наречений Ярослави Магучіх та син її тренерки Назар Степанов

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх розповіла про значущу подію в особистому житті. Невдовзі спортсменка виходить заміж. Подивіться, як виглядає її 20-річний обранець.