Домашній улюбленець Ксенії Мішиної зустрів на газоні П’ятачка: реакція собаки насмішила холостячку і Мережу

Ксенія Мішина щоденно ділиться у соціальних мережах кумедними і реальними історіями з життя своϵї маленької собачки. Дізнайтесь, з ким познайомився пухнастий улюбленець Мішиної на зеленому газоні.

Акторка Ксенія Мішина на початку квітня завела собі нового домашнього улюбленця. Маленький пес породи мальтіпу заполонив головну сторінку екс-холостячки у соціальних мережах.

Ксенія майже щоденно ділиться історіями про життя та будні свого пухнастика із рудою шерстю. Спочатку в її Stories Instagram зʼявлялись коротенькі відеоролики з будинку, де песик грався із повітряними кульками та й просто бігав по кімнатах чи лежав на ліжку поряд з хазяйкою.

Останніми днями Ксенія Мішина стала показувати прогулянки із Одіном на вулиці. Собачка акторки, граючись, бігав вздовж доріжок у парку. Аж раптом побачив на газоні дещо цікавеньке. Посеред зеленої галявини гуляло поросятко.

Пес Ксенії Мішиної Одін
Пес Ксенії Мішиної Одін

Улюбленець Ксенії Мішиної, побачивши незвідану істоту — відразу підбіг до Пʼятачка ззаду та обнюхав. Поросятко тим часом копирсалось на газоні, зовсім не помічаючи маленького Одіна. В наступну мить новий знайомий песика почав розвертатись і трохи налякав малечу. Одін відстрибнув від поросятка, чим сильно розсмішив свою господиню, Ксенію Мішину. Акторка на камеру навіть прокоментувала нове знайомство свого домашнього пухнастика — мовляв, занадто вони різні, щоб дружити.

Новий товариш домашнього улюбленця Ксенії Мішиної
Новий товариш домашнього улюбленця Ксенії Мішиної

“Один факт” нагадуϵ, що пес породи мальтіпу зʼявився у Ксенії Мішиної декілька тижнів тому. Артистка придбала песика в подарунок на день народження власному сину Платону, який хлопець відзначив 12 квітня.

Собачки породи мальтіпу зараз продаються лише у великих українських містах. Вартість цих песиків може сягати 100 тисячі доларів. Придбати мальтіпу з усіма документами та щепленнями можна в спеціальних закладах і розплідниках. Також оформити покупку такої собаки онлайн.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.