“Дуже важлива для нас новина”: дружина Віктора Павліка розповіла, що співаку робитимуть термінову операцію

29-річна блогерка Катерина Репяхова розповіла про стан здоровʼя свого чоловіка Віктора Павліка: що відомо? Подробиці особистого життя зіркового подружжя.

Дружина Виктора Павліка, відома бізнесвумен і блогерка, Катерина Репяхова, шокувала своїх прихильників новиною про стан здоров’я артиста. Виявляється, що Віктор готується до складної операції на серці.

Ця новина не залишила байдужими шанувальників і колег митця. Згідно з інформацією, що надійшла від дружини, у Віктора давно існують проблеми із серцем, які вимагають серйозного лікування. Однак співак наполегливо відмовлявся від будь-яких хірургічних втручань, не дававши згоди на операцію.

Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка. Фото з Instagram @repyahovakate
Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка. Фото з Instagram @repyahovakate

Для дружини співака це було справжньою проблемою, оскільки вона намагалася переконати свого чоловіка в необхідності такого рішення для його власного благополуччя. Катерина Репяхова з великою тривогою заявила, що стан її чоловіка досяг критичної межі. Відмова від операції вже не була варіантом, і музикантові необхідно піддатися цій хірургічній процедурі для збереження його життя.

Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка

Катерина Репяхова поділилася в Instagram новиною про успішне переконання артиста Віктора Павліка віддатися оперативному втручанню. За її словами, медичний персонал столичної клініки відіграв вирішальну роль у цьому процесі, використовуючи всі доступні засоби, щоб переконати артиста. Катерина виразила щиру вдячність Борису Михайловичу за його важливу роль у цій справі.

Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка

Катерина розповіла, що у Віктора Павліка присутня вроджена вада серця. Ще минулого літа у співака було виявлено це захворювання, про яке він не знав раніше. Після серії обстежень виявлено, що один з клапанів його серця потребує негайного відновлення, і для цього необхідно встановити штучний.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.