Чому Ірина Білик розлюбила Коляденка, а Дорофєєва – Дантеса: колись були зразковими парами шоубізнесу

Навіть найміцніші пари, що перебувають разом по кілька років поспіль, можуть розлучитися. Розберімося, чому подібне могло торкнутися Білик із Коляденком та Дорофєєву з Дантесом.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Таких шалених пристрастей український шоубіз, напевно, більше не зазнавав. Хореограф запросив співачку до ресторану, коли вона була в інших стосунках. Грошей, щоб розплатитися за замовлення, Коляденку забракувало. Тому залишив офіціанту перстень під заставу.

Чому розлучилися Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Забрати цінну річ Дімі так і не вдалося – ресторан згорів. Треба було зробити висновок, що це погана прикмета, та він поринув у нове кохання, щойно Ірина оголосила про розрив з його попередником.

Коляденко страшенно ревнував Білик, тому й чудив казна-що. Викидав диван з 13 поверху, різав картини коханої та ще скоїв безліч інших дурниць. Звісно, його бісило, що кохана не хоче виходити заміж, хоча він робив пропозицію 6 разів.

Коли втомлена від його витівок жінка вказала на двері, Дмитро кілька років поспіль перебував у депресії. Натомість не забув помститися колишній, зливши журналістам пікантні світлини цивільної дружини.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Новина про розлучення цієї ідеальної зіркової пари стала для шанувальників справжнім шоком. Фани сподівалися, що невдовзі родина поповниться первістком, а сталося зовсім інше – розлучення.

Чому розлучилися Надя Дорофєєва та Володя Дантес

Надя з Володею весь час викладали в мережу позитивний спільний контент, тому було важко зрозуміти, в який момент кохання минуло. А саме тим, що більше не кохають одне одного знаменитості пояснили припинення шлюбу.

Наступного дня після цієї сенсаційної новини про розлучення оголосив і друг сім’ї Міша Кацурін. Невдовзі саме цього чоловіка побачили на відпочинку поряд із Дорофєєвою в Барселоні. А Дантес зійшовся з його колишньою дружиною Дашею Кацуріною.

Нові статті

Схожі статті

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?