Куди зникла “Дівчина Блонда”, з якою фотографувався сам Дан Балан: про неї всі забули, а ми – згадали

"Дівчина Блонда" — чарівна білявка, яка була ведучою на українському каналі та модних вечірках, а ще встигла сфотографуватись із Даном Баланом. Куди вона зникла — читайте в матеріалі від "Один Факт".

“Дівчина Блонда” – популярна білявка, що працювала ведучою на каналі М1 та вела модні вечірки. Ця красуня маϵ гострий розум і досить щільний графік роботи. Кожен її день в буквальному сенсі цього слова розписаний по годинах. Адже треба приділити увагу і шопінгу, і відвідуванню салонів краси, і катанню верхи на конях, і ще багатьом іншим речам, які можуть собі дозволити тільки справжні білявки.

Справжнϵ імʼя ціϵї красуні — Лена. За професіϵю вона — танцівниця та хореограф. Не дивно, що вона маϵ просто блискучий зовнішній вигляд.

Дівчина Блонда закінчила київське училище естрадно-циркового мистецтва, але життя підготувало для неї більш цікаву роль і можливість спробувати на смак світське життя.
Ця білявка під час роботи на каналі М1 стикалась із багатьма українськими зірками, а в арсеналі світлин ϵ навіть селфі із самим Даном Баланом.

Куди поділась Дівчина Блонда, що фотографувалась із Даном Баланом
Куди поділась Дівчина Блонда, що фотографувалась із Даном Баланом

Невідомо, що сказала на такі залаштунки до програми колишня кохана хлопця Тіна Кароль, але завдяки своїй яскравій зовнішності та зірковим знайомствам Дівчина Блонда змогла здобути популярність в українському суспільстві. А ось чим вона займаϵться зараз — “Один Факт” розповість далі.
Дівчина Блонда як медійна і творча особистість — вирішила створити щось своϵ. В її офіційному профілі Instagram зроблено допис наступного вмісту:

Я пишаюсь тим, що я українка. Засновниця салону весільних та вечірніх суконь

Тобто, в Дівчини Блонда зʼявився свій власний салон, де можна придбати сукні для особливих приводів.

На сторінці білявки постійно зʼявляються модні фасони весільних суконь – обтислі і міні, з фатою і без неї, з пишною сукнею та корсетом.

Діяльність Дівчини Блонда ще раз підтверджуϵ, що талановита людина — талановита у всьому.

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.