Марина Боржемська показала потенційного коханого, який готовий заради неї на все: протилежність Узелкова

Схоже, чорна смуга в житті Марини Боржемської після розлучення з В'ячеславом Узелковим і цілої купи труднощів залишилася позаду. Тепер 44-річна жінка закохана й щаслива.

Останнім часом Марина Боржемська все частіше натякає на нові стосунки. Ось і в Інстаграм-сторіз виклала світлину з коханим, похвалившись, що він зовсім не такий, яким був колишній:

“Любов – це коли він о 22 годині привіз тобі крафін, який приготував для тебе власноруч”.

Марина Боржемська показала нового бойфренда

Фітнестренерка похвалилася на фото не лише виглядом домашньої випічки, зробленої чоловічими руками, але й показала обличчя коханого, який привіз особисто свій маленький подаруночок для 44-річної жінки.

Марина Боржемська показала нового бойфренда

Напевно, допомогли любовні афірмації, якими Боржемська наділяє підписниць. Та й сама ненароком скористалася. Також в Інстаграм-акаунті можна побачити, як Марина вся в білому позує біля білосніжного бомбера Lacoste. Боржемська похвалилася перед підписниками:

“Автомобіль друга завжди пасує більше. Правда ж?”

Дівчата жваво приєдналися до дискусії:

“Шикарна жінка до гарного авто. Треба брати машину у друга, він ще собі купить”.

Колишня Узелкова погодилася з коментаторкою:

“Все правильно. Мені вона краще пасує, а друг на іншу заробить”.

Хтось зауважив, що машинка трішки низькувата, а дівчинка має літати у хмарках, як пташка. Марина й тут не змовчала, відзначивши, що поки проходить невелику розминочку, а потім уже, можливо, й на літак пересяде. Хтось резонно зауважив:

“Другу пасує Мариночка”.

Отже, діти Боржемської Роберт та Олівія можуть зітхнути з полегшенням. Адже брат із сестрою переживали, що мама самотня, і навіть одного разу влаштували Марині побачення з уподобаним ними самими чоловіком.

Жінка не стала розчаровувати дітлахів і сходила на побачення. Навіть трішки подружилася з новим знайомим, але до романтичних стосунків справа так і не дійшла. Тепер зрозуміло – Боржемська просто очікувала на справжнього принца з солодощами та на білому коні, даруйте, на білому Lacoste.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.