Що відомо про особисте життя Лідії Таран: скільки разів виходила заміж телеведуча та від кого народила дочку

Всі ми чудово пам'ятаємо випуски новин з ведучою Лідією Таран. Завжди серйозна і дуже зосереджена блондинка, здається, має сталеве серце. Але і його декому вдалося розтопити. Хто ці сміливі чоловіки?

Перше кохання Лідії Таран видалося невдалим. Вова призначив киянці побачення на ВДНГ, а вона запізнилася на півтори години. Спочатку ретельно чепурилася. Потім довго чекала тролейбуса. У підсумку парубок не витримав і пішов.

Лідія Таран пригадала всі свої колишні романи

Тож із цього кохання нічого не вийшло. Та оскільки хлопчина був рудим, у Лідії залишилася пристрасть до речей такого кольору. Коли мешкала в Києві, придбала рудий диван і назвала його Вовою.

В університеті у Таран теж був залицяльник. До того як потрапити в студію “1+1”, Лідія багато працювала на радіо. Зустрічалася якийсь час з програмним директором “Нашого радіо”. Саме завдяки тим стосункам опинилася на “Новому каналі”, який відкрили поверхом нижче.

Лідія Таран пригадала всі свої колишні романи

Найтривалішими в житті Ліди виявилися стосунки з колегою Андрієм Доманським. Вони познайомилися 2004 року, а за 3 роки стали батьками донечки Василини, яка є копією батька. На жаль, 1 січня 2010 року цей роман дійшов свого завершення.

Таран брала участь у шоу “І прийде кохання”. Звісно, не сподівалася таким чином зустріти другу половинку. Просто хотілося спробувати щось нове. Коли знайомі пропонують познайомити з якимсь чоловіком, Лідія ніколи не відмовляється – це можливість розширити коло знайомств та поспілкуватися.

Лідія Таран пригадала всі свої колишні романи

Її батьки познайомилися саме таким чином, тож і білявка не виключає подібної можливості. Друзі кажуть, що Лідію чоловіки просто бояться, сприймаючи як жінку з телевізора. Хоча вона у глибині душі мріє вийти заміж і знову піти в декрет.

Після повномасштабного вторгнення телеведуча виїхала разом із донькою до Франції. Там у Лідії багато друзів, і вони частенько з Василиною проводили відпустку в цій країні й раніше. Чи здатна вийти заміж за француза, Таран поки не готова відповісти. Час покаже.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?