Різниця в 19 років майже не помітна: 40-річна Катерина Осадча показала, як виглядала у молодості (ФОТО)

Телеведуча Катерина Осадча поділилась архівними фотографіями та розповіла про початок своє кар'єри у програмі "Світське життя": як виглядала зірка?

У соціальній мережі Instagram, Катерина Осадча, українська телеведуча, відкрила завісу минулого та пригадала початок своєї кар’єри. Подія, що стала для неї початком шляху до популярності, пов’язана з безпосереднім контекстом “Євробачення”.

Катерина Осадча показала, як виглядала до своєї популярності
Катерина Осадча показала, як виглядала до своєї популярності

Катерина пригадала ті часи, коли вона розпочинала працювати над проєктом “Світське життя” у 2005 році. Це був той самий період, коли у міжнародному пісенному конкурсі Україна вперше здобула перемогу, представницею була Руслана.

Тоді ж розпочався й сам проєкт про життя зірок, що став початком кар’єри для Катерини Осадчої. Їй випала унікальна нагода дізнатися про найцікавіші подробиці, пов’язані з “Євробаченням”, а також поспілкуватися з його учасниками та гостями.

Катерина Осадча показала, як виглядала до своєї популярності. Фото з Instagram @kosadcha
Катерина Осадча показала, як виглядала до своєї популярності. Фото з Instagram @kosadcha

У далекому 2005 році зірка відкривала двері в масштабний світ шоу-бізнесу з програмою “Світське життя”, де кожен епізод пронизувався цікавими розповідями та подіями життя артистів. Тоді, на початку свого шляху, вона й мала можливість розкривати всі таємниці життя гостей, що стало неймовірним досвідом.

Катерина Осадча показала, як виглядала до своєї популярності
Катерина Осадча показала, як виглядала до своєї популярності

За ці майже 15 років не можна не помітити зміни, які відбулися. Катерина Осадча поділилася своїм фото з 2005 року та порівняла його з недавнім. Це порівняння яскраво підкреслює, як змінилася вона протягом цих років, і як вплинули на її зовнішній вигляд різноманітні життєві етапи та досвід. Телеведуча мала також довге волосся, а на її губах можна помітити червону помаду, яка виділяла зірку серед інших.

Нагадаємо, що нещодавно Катерина Осадча потрапила в лікарню, але причину госпіталізації не розповіла, лише зазначила, що наразі все добре.

Нові статті

Схожі статті

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.