Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

Шлюб із колегою по театру Анатолієм Хостікоєвим 68-річна Наталія Сумська вважає щасливим. Вони поряд уже понад 2 десятиліття. До цього акторка була заміжня за кінооператором Ігорем Мамаєвим.

Син Сумської та Хостікоєва досі неодружений

Вперше вийшла заміж не з великого кохання, а щоб не засидітися в дівках. У шлюбі народилася донька Дарина. Але чоловік і дружина прожили лише 7 років, після чого розлучилися.

Наталія стала третьою дружиною Анатолія Хостікоєва. Врешті знайшла жіноче щастя й подарувала благовірному синочка В’ячеслава. Нині нащадку вже 28 років. Якщо Дарина приносить матусі лише сльози й переживання, то син є справжньою розрадою.

Син Сумської та Хостікоєва досі неодружений

У житті доньки сталася трагедія – помер чоловік. Після цього вона перестала працювати й дбати про свою дитину, тож усі ці турботи лягли на плечі Наталії В’ячеславівни. А от син, названий на честь видатного діда В’ячеслава Сумського, дарує матусі лише радість.

Син Сумської та Хостікоєва досі неодружений

Молодик грає у театрі разом із батьками. В’ячеслав Хостікоєв чимало знімається в кіно. Серце парубка заполонила колега Анастасія Рула. І хоч вони разом уже 12 років, вести кохану під вінець Хостікоєв-молодший не поспішає.

Син Сумської та Хостікоєва досі неодружений

Його влаштовує те, що вони живуть під одним дахом уже близько 7 років. Він вважає дівчину за дружину. Якщо вона схоче, готовий розписатися хоч сьогодні, але чомусь досі цього не зробив. В’ячеславу подобається прокидатися поряд із Настею, посміхатися їй.

Вони познайомилися ще на 1 курсі. Хостікоєву треба було обрати собі пару для етюду. Настя показувала жестами, що не хоче, але він взяв саме її. Вони обійнялися і відчули – в обох серденьках щось тьохнуло. Після того кілька разів сходилися й розходилися. Але востаннє В’ячеслав сказав, що більше не відпустить від себе. Так і зробив.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.