І квіти дарує, і вечерю готує: Арсен Мірзоян не залишив Тоню Матвієнко голодною навіть за відсутності світла

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян не зважають на плітки довкола свого шлюбу. Що б там не патякали злі язики, а в сім'ї артистів панує справжня ідилія. І байдуже на блекаут та інші негаразди.

Невдовзі Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном відзначатимуть 7 річницю шлюбу. За такий довгий час співжиття пари зазвичай втрачають запал почуттів, а кохання кудись зникає.

Цього не скажеш про наших героїв. Родина артистів поводиться так, неначе зійшлися лише вчора. Арсен приніс коханій дружині величезний букет гвоздик. І не якихось там тоненьких і худеньких квіточок.

Арсен Мірзоян приготував вечерю для Тоні Матвієнко під час відключення електроенергії

Квіти з доволі великими та пишними шапочками пелюсток. Це неабияк потішило дружину. Букет Мірзоян виклав в Інстаграм-сторіз з таким підписом:

“Ти питала, чому й не дарую тобі гвоздики. Вуаля!”

Тоня теж не залишилася осторонь соцмереж. На фото, яке співачка виклала у своїй Сторіз, голоторсий чоловік у пітьмі, озброївшись шахтарським ліхтариком на лобі, несамовито розбирає м’ясну продукцію на кухонному столі.

На плиті вже парує каструля. Часник, морква та спеції вже напоготові. Тож без вечері кохана не залишилася навіть за відключення світла. Антоніна не стрималася й похвалилася спритністю благовірного:

“Світла нема, а вечеря є”.

Сподіваємося, що тарілочку смакоти виділили й тестю Арсена. За життя Ніна Митрофанівна виставила батька Тоні за двері, хоча пліч-о-пліч прожили пів віку. Чоловік був змушений перебратися на дачу, щоб не мозолити очі жінці.

Після смерті мами Тоня запросила татуся повернутися додому. Будинок великий, місця вистачить усім. Та й по господарству Петро Гончар здатен допомагати. Коли Антоніна з Арсенієм зайняті справами, тато й за 8-річною Ніночкою пригляне. Отже, родина об’єдналася.

Нові статті

Схожі статті

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".

Зимовий рецепт квашеної капусти з невеличким секретом: зробіть ось це і вона буде хрумтіти навіть через рік

Цей рецепт квашеної капусти перевірений роками. Вона виходить хрусткою і чудово смакуватиме з гарнірами взимку або як самостійна закуска. Спробуйте і ви приготувати її вдома!

“Саме такі дівчата”: лисий друг Тіни Кароль розсекретив справжні почуття до Ксенії Мішиної та Лесі Нікітюк

Слава Дьомін – відомий блогер, в якого є власний проєкт на Youtube. Він розсекретив інформацію про те, чи насправді мав роман із Лесею Нікітюк та що його повʼязує з Ксенією Мішиною.

“Купив квартиру”: старша донька Олі Полякової розсекретила роботу свого хлопця, з яким вона разом 8 місяців

Старша донька співачки Олі Полякової розсекретила професію свого хлопця. Виявляється бойфренд, з яким дівчина зустрічається 8 місяців – доволі заможний. В нього вже є власна нерухомість.