Катя Осадча зустріла травневий ранок в смугастій піжамі біля теплого басейну: “Нарешті день вдома”

Катя Осадча показала, як проводить вихідний день в родинному маϵтку, де вона живе з Юріϵм Горбуновим. Телеведуча відпочила посеред власного двору, біля басейну. Деталі розповість "Один Факт".

Катерина Осадча відома українцям ще за часів “Світського життя”. В цій програмі вона працювала ведучою, але часи змінилися і тепер Катя приділяϵ більше уваги дому, дітям і коханому чоловіку. Трохи змінилась і сфера діяльності ведучої. Тепер під патронатом Осадчої знаходиться група пошуку людей, що пропали без вісті “Знайти своїх”.

Крім того, Катерина Осадча запустила на початку 2024 року новий музичний проект “Пісні мого життя” — в співпраці з каналом “1+1. Україна”.

Насичений робочій графік майже не залишаϵ Катерині Осадчій часу для відпочинку. До того ж, їй потрібно ще й приділити увагу вихованню дітей.

Але в свій черговий вихідний Катя Осадча все ж знайшла час для того, щоб трохи побавити саму себе повним релаксом. Зірка телевізійних екранів вийшла у двір свого велетенського маϵтку у смугастій піжамі в біло-червону смужку та відпочила на свіжому повітрі неподалік від басейну.

Нарешті день вдома. Нарешті тепло і тихо — підписала сонячну світлину Катерина Осадча.

Навколо шезлонгу, на якому відпочивала Катерина Осадча — помітно велику кількість дерев, вбраних зеленим листям. Особливу увагу в навколишньому екстерʼϵрі привертаϵ будинок, майже повністю оповитий зеленими пагонами. Лише віконце в ньому залишилось відкритим. Навколишній пейзаж біля будинку каті Осадчої дійсно по-весняному теплий і яскравий.

Катерина Осадча відпочила вдома
Катерина Осадча відпочила вдома

Маϵток Катерини Осадчої і її чоловіка Юрія Горбунова розташований в закритому котеджному містечку у мальовничому селищі Романків неподалік від української столиці. За рівнем свого престижу це селище нічим не гірше від західної Конча-Заспи.

В палаці, де мешкають Осадча із Горбуновим — два поверхи. Навколо нього облаштована галявина з газоном та дитячий майданчик. Вся територія загороджена подвійним забором. Ділянка з будинком Катерини Осадчої займаϵ 13 соток. На ній облаштовані камери відеоспостереження, а ще працюϵ охорона.

Тому попасти на цю територію стороннім людям неможливо. І побачити усю красу прибудинкової території біля палацу Катерини Осадчої можна лише на її власних світлинах в Instagram.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.