Стріли Амура потрапили точно в ціль: історія кохання Олега Винника і Таюне – почалася задовго до сцени

Кумир українських вовчиць Олег Винник і його кохана дружина Таїсія Сватко — одна із найзагадковіших пар шоу-бізнесу. Читайте історію кохання подружжя довжиною в 20 років на сайті "Один Факт".

Олег Винник і його бек-вокалістка Таюне — одна з найзагадковіших пар українського шоу-бізнесу. Довгий час шанувальники артиста взагалі й не здогадувались, що їх кумир одружений. Ходили лише чутки, що між цими двома існують романтичні відносини.

Подружжя чомусь вирішило приховувати свій родинний статус. І якби не сусіди з рідного села Олега і Таїсії — ніхто б так і не дізнався усіϵї правди про пару.
Олег Винник вперше зʼявився на обрії українського шоу-бізнесу в 2013 році. Його хіти “Щастя” і “Ніно” відразу стали улюбленими в багатьох українців, а сценічний образ брутального мачо, створений самим Винником — ніяк не повʼязувався із родинним затишком, дружиною та, тим паче – дитиною. Саме тому Винник вирішив приховувати свій сімейний статус.

Олег Винник і Таїсія Сватко
Олег Винник і Таїсія Сватко

Однак журналісти вирішили поїхати в рідне село співака, щоб розгадати таϵмницю особистого життя артиста. Сусіди, які знають родину Олега Винника та й його самого — зізнались у тому, що офіційною дружиною співака ϵ його бек-вокалістка Таюне. Справжнϵ імʼя дівчини: Таїсія Сватко.

Майбутнϵ подружжя познайомилось ще в студентські роки. І Таїсія, і Олег Винник навчались разом в Канівському училищі культури та мистецтв. Між молодими людьми відразу виникли романтичні почуття. Винник з Таюне почали будувати стосунки, які в подальшому переросли у шлюб. Викладачі училища на власні очі бачили, як розгорялось їхнϵ кохання. Події розвертались швидко і через короткий час Винник зі Сватко вирішили одружитись.

Олег Винник і Таюне: історія кохання
Олег Винник і Таюне: історія кохання

Весілля пари відбулось на початку 2000-х років. Гуляли його в рідному селі Олега Винника, запросивши на урочистий захід 200 гостей. Весілля провели за усіма українськими традиціями – з красунею-нареченою, пишним короваϵм і різноманітними конкурсами.
Невдовзі після свого весілля Винник і Сватко переїхали до Німеччини. В цій країні подружжя прожило багато років. В їх парі народився ϵдиний син Юліан. Хлопець вже повнолітній. Йому виповнилось 18 років. Син Олега Винника захоплений плаванням.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.