Роксолана на українському морі: Сумська засвітилася на одеському пляжі разом зі своїм Апполоном-Віталієм

Ольга Сумська завітала до Одеси в рамках гастрольного туру. Між виступами на сцені та фотосесіями з прихильниками акторка встигла відвідати і місцевий пляж Ланжерон.

Українська Роксолана Ольга Сумська зараз активно гастролюϵ країною зі спектаклями. Разом із нею участь в театральних постановах приймаϵ і її законний чоловік, Віталій Борисюк.

В перервах між виступами в Ольги Сумської знайшлося трохи вільного часу для того, аби помилуватись морем. Подружжя артистів відправилось на місцевий Одеський пляж Ланжерон.

Привіт, рідна Одеса! Скучили! — підписала сонячні світлини на тлі Чорного Моря Сумська Оля

Артистка пояснила, що в перервах між повітряними тривогами та спектаклями їм вдалось заскочити на пляж Ланжерон всього лише на півгодини. Але навіть цього часу вистачило на те, аби після шаленого туру зарядитись позитивною енергетикою, натхненням і силою.
Сумська у відеоролику показала, як плескаються хвилі вздовж узбережжя Чорного моря. І прогулялася босоніж по прозорій, солоній воді.

Разом із Віталіϵм Борисюком в джинсових шортах та оголеним торсом щаслива Ольга Сумська зробила сонячні фото для родинного архіву. Сама акторка була в довгих джинсах та футболці вишневого кольору з малюнком.

В коментарях до фото з міні-відпочинку вже відзначились Павло Зібров та Тарас Цимбалюк.
Зібров дав Сумській слушну і кумедну пораду:

Оля, надінь на Віталіка круг і без нього в море ані ногою…

Колега Сумської по спектаклю “Наші Кайдаші” Тарас Цимбалюк написав:

Кайф! Обійми мене…

І отримав теплу відповідь від “Роксолани”:

Тарасику, цьом!

Незважаючи на певні ніжності та флірт у соцмережах, Ольга Сумська залишаϵться вірною свому чоловікові Віталію Борисюку. До речі, 12 травня подружжя відсвяткувало вже 28 років зо дня вступу до шлюбу, Нікелеве весілля. Родина акторів виховала спільну доньку Ганну. Також Борисюк опікувався й старшою донькою Сумської, Антоніною Паперною, яка зараз мешкаϵ в росії.

Нові статті

Схожі статті

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".