Антін Мухарський тричі одружувався: як виглядають ці жінки, і які з них народили актору п’ятеро нащадків

Антін Мухарський – особа доволі неординарна. То перетворюється на Ореста Лютого, то знову повертається до звичного образу. В особистому житті актора теж не все гаразд – має 5 дітей від трьох дружин.

За свої 55 років Антін Мухарський устиг тричі одружитися. Жінки подарували йому п’ятеро дітей, але з мамами своїх нащадків життя в шоумена не склалося.

Ім’я першої дружини Антіна Мухарського в мережі знайти практично неможливо. Відомо лише, що в цьому шлюбі народилася у 1991 році донька Софія, а 2006-го – Іванна. Та вже цього року актор примудрився одружитися вдруге з телеведучою Сніжаною Єгоровою.

Сніжана Єгорова

Третю дитинку Сніжана народила у 2007 році. Хлопчика назвали Андрійком. За 3 роки Єгорова подарувала коханому чоловіку доньку Орисю. А у 2012-му на світ з’явився ще один зірковий нащадок – Іван.

Друга дружина Антіна Мухарського

Та життя Антіна й Сніжани не задалося. Мухарський перетворився на Ореста Лютого, зайнявся Лагідною українізацією, а дружина весь час сварила його за це. Жінка вважала, що заробити на цьому багато не вдасться, тож треба орієнтуватися на російськомовну аудиторію.

Розлучалися вони дуже довго й болісно. Єгорова вимагала аліментів, більших ніж була на той час зарплата у президента. Пара постійно влаштовувала привселюдні скандали. Ходили по судах. Сніжана не дозволяла бачитися татусю з дітьми, бо він розмовляв із ними українською мовою.

П’ятеро дітей Сніжани Єгорової, троє з яких від Антіна Мухарського

Не обійшлося без перформансів. Антін прийшов до приміщення Оболонського суду, роздягнувся повністю, навіть зняв білизну. Таким чином хотів показати, що колишня хоче залишити його зовсім без нічого.

Останньою краплею став виїзд Сніжани з дітьми до Туреччини, не питаючись дозволу батька. Як ведучій вдалося це зробити, для Мухарського залишилося загадкою.

Єлизавета Бєльська

Єдиною продуховиною у цій брудній грі для Антіна стала третя дружина, яка на 19 років молодша за свого благовірного. З Єлизаветою вони познайомилися 2011 року, а зустрічатися почали з 2014-го, коли чоловік вже подав документи на розлучення (зі Сніжаною вони розлучилися у 2015 році).

Третя дружина Антіна Мухарського

У 2017 році шоумен одружився зі своєю музою. Спочатку вони мешкали за кордоном. Згодом повернулися до України й поселилися в будинку під Києвом.

Нові статті

Схожі статті

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.