Двоє синів і названа дочка: як виглядають діти Юрія Горбунова від двох офіційних шлюбів шоумена

53-річний шоумен Юрій Горбунов раніше волів не розповідати подробиць особистого життя. Та у другому шлюбі все змінилося. Тепер залюбки показує дружину та двох меншеньких синочків.

Перший шлюб Юрія Горбунова тривав зо 2 десятиліття. Балерина Людмила була старша за свого обранця на 10 років. Та це не завадило закоханим створити міцну родину й разом виховувати доньку жінки від першого шлюбу Ксенію.

Як виглядають діти Юрія Горбунова: з першою дружиною та онукою

Названа донька вийшла заміж за айтівця й у 2011 році народила Поліну, зробивши ведучого дідусем. Вони з чоловіком перебралися жити до Америки ще у 2013 році. З Ксенією в Горбунова збереглися гарні стосунки. Приблизно раз на місяць вони телефонують одне одному, цікавлячись, як справи.

Після повномасштабного вторгнення пані Людмила перебралася жити до доньки. А колишньому чоловіку довірила оплачувати комірне за київську квартиру. Тож і з ексдружиною Горбунов не розсварився, а залишився в нормальних людських стосунках.

Другий шлюб

З Катею Осадчою в Юрія стався службовий роман. Вони довго приховували від широкого загалу свої стосунки. Навіть коли у ведучої “Світського життя” став рости живіт, глядачі не знали, хто батько майбутньої дитини.

Як виглядають діти Юрія Горбунова: з синами

Побралися закохані й стали батьками сина Івана в лютому 2017 році. Більше приховувати було нічого. Тож тепер Осадча й Горбунов наввипередки викладають в Інстаграм новини зі свого особистого життя.

Як виглядають діти Юрія Горбунова

Всі ми знаємо, як виглядає будинок під Києвом, в якому мешкає подружжя. Можемо споглядати, чим займаються батьки з дітьми та як підростає малеча. В одному з інтерв’ю Осадча зізналася, що друга дитина в них не була запланована.

Синочок Данило народився у серпні 2021 року, зробивши татуся й матусю багатодітними батьками. Малеча зростає у родині, де дітей дуже люблять. Отже, вперше по-справжньому батьком Юрій став у 47 років.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?