“У білій вишиванці”: Віталій Козловський із дружиною Юліϵю Бакуменко похрестили новонародженого сина Оскара

Співак Віталій Козловський, що вперше став батьком 25 лютого 2024 року — днями похрестив новонародженого сина. Читайте далі, де була проведена урочиста подія і чи відомі імена хрещених батьків?

39-річний український співак і захисник Віталій Козловський похрестив 3-місячного сина Оскара разом із дружиною Юліϵю Бакуменко. Таїнство Хрещення відбулось в місті Киϵві, у Михайлівському Золотоверхому монастирі.

Батьки маленького Оскара поки що не підтвердили новину у соціальних мережах офіційно. Однак світлина з храму зʼявилась на сторінці священника Олександра Баричка, який і проводив обряд. На ній Віталій Козловський стоїть поряд із молодим священником та законною дружиною і мамою новонародженого Оскара на тлі іконостасів, що розташовані позаду. Юлія Бакуменко обрала для таїнства Хрещення світлу сукню і мереживну хустку-шарф. Немовля на фото тримаϵ в руках священнослужитель.

Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара
Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара

Зараз невідомо, хто у хлопчика хрещені батьки.

Новий воїн церкви Хрестової. Дочекався отримати Оскара – підписав світлину з церкви священнослужитель Олександр Баричко.

Первісток Віталія Козловського народився 25 лютого. Хлопчика назвали Оскаром. Ще до його народження співак повідомляв, що вони з Юліϵю Бакуменко чекають саме на хлопчика.

Дружина артиста Юлія Бакуменко багато років була його піарницею. Але офіційний шлюб закохані взяли нещодавно, знаходячись в очікуванні немовляти.

Після народження сина Віталій Козловський часто ділиться у соціальних мережах подробицями свого довгоочікуваного батьківства. Співак зізнавався, що поява маленького Оскара суттϵво змінила його пріоритети. Син зробив 39-річного артиста більш сентиментальним. Козловський зізнавався, що полюбив бувати вдома, бо там на нього чекаϵ маленьке щастя — рідний синочок.

Також Віталій Козловський зізнавався, що був учасником партнерських пологів і бачив на власні очі момент народження первістка.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.