“Ні, ніякі діти”: 43-річна Тоня Матвієнко відверто зізналась, чому більше не хоче дітей разом із Арсеном

Тоня Матвієнко вперше розповіла, чи планує ще народжувати дітей разом з чоловіком Арсеном Мірзояном: подробиці особистого життя зіркового подружжя.

Українська співачка Тоня Матвієнко раніше поділилася останніми словами своєї матері Ніни Матвієнко перед її смертю, нещодавно вона відверто розповіла про своє ставлення до можливого народження дітей.

Матвієнко зазначила, що зараз не думає про розширення родини, оскільки її пріоритети значно змінилися. Вона підкреслила, що материнство для неї наразі не на часі через кілька важливих причин.

Тоня Матвієнко вперше зізналась, чому більше не хоче дітей
Тоня Матвієнко вперше зізналась, чому більше не хоче дітей

Співачка відразу заявила, що не має наміру мати дітей у майбутньому, пояснюючи це віковими обмеженнями. Вона відзначила, що вже не така молода, а процес вагітності та виховання дітей вимагає великих зусиль та відповідальності, які вона наразі не готова взяти на себе.

Зірка звернула увагу на відсутність підтримки у догляді за дітьми. Раніше її мати допомагала з вихованням Ніни, але після її смерті це стало великою проблемою для співачки. Вона зізналася, що немає кого залишити дітей, коли їй доводиться виїжджати у справах.

Тоня Матвієнко вперше зізналась, чому більше не хоче дітей
Тоня Матвієнко вперше зізналась, чому більше не хоче дітей

На запитання про подальше планування сім’ї Тоня Матвієнко, відома українська співачка, розповіла, що її чоловік, Арсен Мірзоян, ймовірно, передумає, коли з’явиться бажання ще мати дітей. Вона висловила це з упевненістю, вказуючи на те, що це велика відповідальність.

За словами Матвієнко, її чоловік має двох синів від попереднього шлюбу, що створює значне навантаження, щоб забезпечити їх і всіх інших дітей. Вона підкреслила, що на даний момент цього вистачає, і важливо подбати і про своє благополуччя.

Тоня Матвієнко вперше зізналась, чому більше не хоче дітей
Тоня Матвієнко вперше зізналась, чому більше не хоче дітей

У своєму родинному складі Тоня Матвієнко має двох дітей: 25-річну доньку Уляну від попереднього шлюбу та семирічну доньку Ніну з чоловіком Арсеном Мірзояном. Чоловік має ще двох синів з попередніх стосунків.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?